Bio-Cleaning.ro, magazinul online cu cele mai bune produse pentru curatenia corpului si sufletului

Un om curat sufleteste si trupeste este un om fericit. Daca in cazul curateniei trupesti lucrurile sunt mai simple, un sapun sau un detergent bio rezolvand imediat orice problema de igiena, curatenia sufleteasca se obtine mai greu, prim meditatie, relaxare, lecturi speciale. Singurul loc din online unde veti gasi produse bio pentru corp si pentru suflet este bio-cleaning.ro.

Bio-Cleaning.ro este un magazin online cu produse naturale, din ingrediente organice si bio, cosmetice, pentru intreaga familie, pentru corp si suflet, practicand cele mai mici preturi de pe piata. Aici puteti gasi produse bio pentru copii, de exemplu creme si lotiuni naturale, substante pentru mentinerea curateniei in camerea copilului, geluri de dusi naturale sau detergenti naturali. Pentru ca sanatatea copilului dvs. ar trebui sa fie pe primul plan, bio-cleaning.ro a inclus in oferta sa si pasta de dinti naturala, scutece naturale care nu permit aparitia de iritatii si eczeme pe fundulet, uleiuri naturale si sapun natural pentru o baita relaxanta si sigura pentru micut. Suprafetele dure sau delicate pot fi curatate cu creme, degresanti, detergenti naturali, bio de cea mai buna calitate si fara agenti de curatare chimici de la Bio-Cleaning.ro, hainele pot fi improspatate sau curatate cu detergenti bio si solutii speciale din ingrediente 100% naturale.

Vesela este de preferat sa se spele cu detergenti bio, avand in vedere ca detergentii obisnuiti de vase au din ce in ce mai multi agenti de curatare care pot provoca iritatii grave si boli la care nici macar nu te gandesti. Tot pe Bio-Cleaning se gasesc sapunuri bio pentru scos pete si odorizante camera sau pentru textile pe baza de uleiuri esentiale. Doamnele si domnisoarele se pot rasfata si pot avea in acelasi timp grija de pielea si tenul lor cu cele mai bune si mai eficiente cosmetice bio de la bio-cleaning.ro, creme si ceara naturala, pentru un epilat mai usor si mai putin dureros. Pentru igiena intima si orala Bio-Cleaning va propune produse naturale, ecologice, pe baza de ingrediente din plante sau uleiuri extrase din ele, sampoane balsam gel dus bio, sapunuri bio de Alep si cu glicerina naturala, cu o putere mare de degresare si curatare, dar si uleiuri bio, unt de corp anti-vergeturi, anticelulitic, siberian de picioare. O categorie aparte de produse Bio de pe bio-cleaning.ro o reprezinta cele handmande. Cel mai reprezentativ produs este Protectia de iarna pentru port bebelusi cu fas impermeabil la exterior si polar antipiling la interior.

Curatenia corpului trebuie sa fie completata si de curatenia sufleteasca, asa ca Bio-Cleaning va pune la dispozitie carti, cursuri meditatie si tabere si excursii unde va puteti relaxa si invata cele mai interesante tehnici de meditatie. Din categoria carti pentru suflet puteti comanda lecturi interesante despre puterile miraculoase ale apei, despre sentimente si emotii, despre anumite tehnici de vindecare si autovindecare prin puterea mintii, dar si carti motivationale. Daca va pasioneaza autocontrolul mental, radiestezia, Reiki Usui si Reiki Tibetan, atunci puteti alege sa participati la cursuri de initiere in tainele acestor tehnici speciale de meditatie si relaxare totala a corpului. Fiecare curs are programul afisat clar in pagina sa, dar si ora de incepere, perioada de desfasurare si cuprinsul acestuia. Cei care vor sa scape de aglomeratia orasului si sa invete si tehnici noi de meditatie pot sa ia parte la Tabara Initiatica AIO din perioada 23-26 aprilie a.c., de la Sinca Veche/Bucium/Sambata de Sus.

Tabara este una deosebita, fiind prima din seria celor 10 de Initieri ale Caii, numita simbolic Arsenie Boca. Zilnic se va face meditatie, se vor primi trei initieri ale Caii si va exista si un curs special, la care se poate asista doar in aceasta tabara. Sectiunea oferte pune la dispozitie periodic cele mai bune produse din toate categoriile care vin cu reduceri de pana la 20%, livrarea lor se face prin curier in mamix 72 de ore dupa plasarea comenzii si confirmarea ei. Pentru comenzile peste 200 RON TVA inclus transportul e gratuit.