Pietre pretioase pentru doamne pretioase

Alaturi de genti scumpe, pantofi de designer, parfumuri scumpe si haine cat mai la moda pentru fiecare sezon, o alta mare pasiune a femeilor sunt bijuteriile. Din aur, din argint, din platina, cu pietre pretioase, simple, cu pietre semipretioase, incarcate, minimaliste, moderne sau modele clasice… nici macar nu conteaza cata vreme ele exista, cata vreme ele stau frumos stivuite in casete de bijuterii, pe mini-manechinele de pe masa de toaleta si cata vreme numarul lor creste in mod constant.

Pasiunea femeilor pentru bijuterii din argint cu pietre pretioase este una dintre cele mai bine speculate de catre marile case de moda, designeri celebri creand tipuri diferite de bijuterii astfel incat sa corespunda unor tipologii diferite de femei si unor gusturi cat mai variate. De ce argint? Pentru ca foarte multe femei (desi, sigur, si barbatii poarta bijuterii si mai ales daca ne referim la cele din argint) prefera argintul in locul aurului, fiind mai usor de asortat la diferite tinute, fiind mai versatil si in acelasi timp mai ieftin decat aurul, ceea din start ii confera un avantaj serios.

In topul pietrelor pretioase preferate de catre femei sunt diamantele, cea mai scumpa si cea mai celebra piatra pretioasa, dar si cea pe care nu multe femei si-o permit. Pe treapta imediat urmatoare se gasesc rubinul, smaraldul si safirul, cele trei pietre pretioase care alaturi de diamant formeaza un „care de asi” spectaculos. Pietrele pretioase sunt folosite nu numai in industria bijuteriilor, ci si in industria modei si a accesoriilor, impodobind modele exclusiviste de posete si pantofi pentru doamnele care adora sa fie speciale si sa poarte modele unice si originale. O alta piatra care naste in ultima vreme pasiuni in randul doamnelor pasionate de moda sunt cristalele Swarovski. Bijuteriile din argint cu Swarovski Elements se remarca prin frumusete si stralucire, asa cum veti afla si studiind oferta impresionanta de bijuterii a celor de la secundar.ro.