Cele mai infricosatoare cazuri de poltergeist

Ucigasul de caini din Coventry. O familie din Coventry s-a confruntat cu o fantoma foarte ciudata. De la miscat de mobile, scaune, usi trantatite, s-a ajuns la omorarea cainelui familiei, impins pe scari. Numele fantomei era Jim si fusese un fost hingher iesit la pensie care murise ucis de propriul caine…
Poltergeist-ul din Indianapolis. 1962, trei generatii de femei au trait intr-o casa din Indianopolis. O femeie divortata, Renate Beck, traia sub acelasi acoperis cu mama si fiica sa, insa certa mai tot timpul. Primul lucru straniu observat de femeia divortata a fost o halba de bere care tot disparea si aparea langa sau in spatele unei flori decorative. In alta zi, de la etaj, a auzit un zgomot puternic. Ajunsa la locul de unde venise zgomotul a descoperit un ornament de cristal spart de perete si aruncat la cativa metri distanta de pozitia originala. Speriate, femeile au dormit in acea noapte la un hotel. Dimineata totul a fost in regula, insa doar 30 de minute. Deodata, in bucatarie s-au spart toate paharele si farfuriile, ba mai mult un pahar de cristal a zburat in directia capului femeilor; in acelasi timp, le-au aparut pe corp diferite urme de gheare de lilieci, desi sezonul lor era departe de a fi venit. 
Marele mister din Amherst. Pe 4 septembrie 1878, Esther Cox s-a trezit in miez de noapte tipand cat il tineau plamanii. Ea impartea camera cu sora sa si a pretins ca un soarece era sub patura sa. Au cautat peste tot dar nu au gasit nimic. Pentru inca doua nopti, aceeasi problema. In a treia noapte, Esther s-a trezit cu intreg corpul inrosit si plin de sudoare. Dupa ce a adormit a auzit o serie de pocnituri puternice in camera sa. Sora sa a fost aruncata din pat in partea opusa a camerei de o forta nevazuta, iar un alt membru al familiei care locuia in aceeasi casa a fost atacat cu…perne. In timp ce Esther incerca sa scape dintr-o perna care ii strangea capul, pe zidul din fata sa a aparut un mesaj ciudat: „esti a mea si vreau sa te ucid”. Apoi, fantoma a inceput sa arunce cu cutite si obiecte taioase si sa genereze focuri micute prin toate camerele.
In timp, fenomenele au disparut asa cum aparusera. Totusi, misterul ramane.