Dieta cu mancare pentru bebelusi si copilasi

Dieta a fost prezentata de guru intr-ale fitnessului, Tracy Anderson si presupune inlocuirea micului dejun cu pranzuluui cu 14 borcanele de mancare pentru bebelusi si copii. La finalul zilei, cina va contine multe legume si practic nici un fel de grasime, carne. Dieta nu este una de slabit, ci pentru mentinerea echilibrului din organism si a sanatatii.

Ea va ajuta sa va mentineti greutatea dar nu va ajuta sa slabiti, asa ca trebuie sa cautati alte solutii in paralel cu respectarea ei. Deoarece mancarica pentru copii e facuta din fructe si legume, substantele nutritive vor fi de ajuns, insa nu suficiente. Puteti controla cat anume mancati pentru ca ambalajele sunt micute si au gramaje specifice. Nu trebuie nici sa le gatiti, e suficient sa deschideti borcanelul si sa gustati din papica pentru micuti. Nu se stie clar cum anume va afecta acest tip de mancare corpul unui adult.

Fibrele vor lipsi si ele din dieta asa ca nu se stie nici daca veti reusi sa va mentineti greutatea de la inceputul dietei. Bazele stiintifice nu exista, insa dieta merita incercata daca nimic altceva nu a mers sau dietele care exista vi se par prea dure.