Curatenie eficienta cu robotul aspirator hi-tech

Ce poate fi mai simplu si mai placut decat sa iti termini curatenia de Sarbatori cat ai clipi, cu un singur ajutor? Gata cu batutul covoarelor, cu matura si farasul, gata cu vechiul aspirator... E timpul ca orice gospodina sa stie ca exista aspiratoare robot care pot face o sumedenie de treburi fara niciun efort din partea celui care le foloseste. Mai exact, robotul aspirator beneficiaza de ceea ce multe gospodine si-au dorit: de autonomie, fiind astfel un aspirator care stie sa faca singur curatenie.

Cum asta? Cu ajutorul unor senzori care il fac sa se deplaseze in toata casa, si sa se adapteze suprafetelor pe care le intalneste: parchet, gresie, linoleum sau covoare. Mai mult decat atat, robotul aspirator poate face curatenie in casa chiar si singur, atunci cand sunteti la cumparaturi sau la serviciu, economisind astfel timp important. Nu trebuie decat sa il programati sa incepa curatenia la o anumita ora si o va face, ajungand chiar si in locuri greu accesibile. In plus, cei mai moderni roboti aspirator au fost dotati si cu wi-fi, care permite programarea lor de la distanta. Cu ajutorul programelor pe care le includ, robotii pot fi programati sa curete intreaga casa sau doar anumite zone, si datorita functiilor speciale pot evita zonele cu mobilier delicat sau cu obiecte fragile. Sistemele de navigare fac posibil programarea unei anumite „harti” a suprafetei de curatat din casa, astfel incat robotul sa stie ce drum are de parcurs, insa tehnologia de ultima ora de scanare la 360 de grade, cu care sunt dotati unii dintre robotii de pe piata, face posibil ca insasi micul robotel sa gaseasca singur cel mai eficient plan de curatare a casei.

Datorita periilor performante si a programelor speciale, robotul poate aspira si cele mai dificile urme de murdarie si chiar parul de animale. Fitrele sale ultra-performante sunt usor de scos si foarte usor de curatat.