Articole de petrecere

Micutul dumneavoastra incepe sa creasca, sa isi faca prieteni de varste apropiate, sa interactioneze cat mai mult cu alti copii. Apare trepat si dorinta de a-si invita prietenii acasa, de a-si dori sa imparta cu ei spatiul lor personal si jucariile, de a avea impreuna diverse activitati.

Ca parinte ar trebui sa va incurajati micutul sa aiba cat mai multi prieteni, sa fie cat mai activ si implicat in activitati de grup, sa invete ce inseamna o echipa, spiritul de echipa. Interactionand cu alti copii de varsta lui va invata sa imparta, pentru ca in astfel de situatii nu se poate juca singur cu jucarille pe care le are, va invata sa fie mai flexibil, mai deschis fata de dorintele celor din jur.

Contactele cu prietenii sunt foarte important pentru dezvoltarea copiilor. Asa ca, dragi parinti, nu va sfiiti si oraganizati-i celui mic o petrecere de ziua lui, la care sa ii invitati toti prietenii, poate si o parte din colegii de gradinita. Vine intrebarea?Dar cati copii trebuie sa invit pana la urma? Se spune ca ar fi indicat sa invitati la fel multi copii cati ani implineste sarbatoritul. Dar nu este o regula universal valabila sau batuta in cuie. Depinde de fiecare pana la urma. Apoi urmeaza intrebarea, unde este indicat sa organizez petrecerea? Pe timpul verii ar fi minunat sa ii organizati celui mic o petrecere in aer liber, un picnic. In acest mod copiii se pot juca in voie, in natura, se pot bucura de soare, de aer, de spatiu si de tot ce ii inconjoara. Jocurile copilariei precum “ratele si vanatorii”, “prinselea” ii vor tine cu siguranta ocupati.

Daca doriti sa veniti cu un plus culoare si o nota de unicitate puteti organiza o petrecere cu o tema anume. www.bucuparty.ro va vine aici in ajutor oferindu-va o gama variata de articole de petrecere. Daca aveti un baietel sigur va ganditi la o petrecere cu pirati. Puteti alege de pe site, pahare cu pirati, baloane cu pirati, coronite sau bandane cu pirati, de ce nu pana si niste plasturi de ochi cu pirati. Tot ce aveti nevoie pentru o petrecere reusita puteti regasi pe bubuparty.ro.