Mai mult spatiu in sifonier cu sacii de vidat haine

Una dintre cele mai folositoare inventii ale ultimilor ani sunt sacii de vidat, care economisesc foarte mult spatiu, mai ales intr-o casa mica si aglomerata, imbunatatind astfel aspectul casei. Nu este un lucru nou ca mai ales femeile sunt cei mai buni “pastratori”: indiferent ca mai folosesc sau nu anumite obiecte de imbracaminte, doamnele se despart cu greu de haine care odata le-au fost dragi si in care s-au simtit bine, chiar daca astazi nu mai pot fi purtate.

Pentru acest tip de haine dar si pentru hainele de iarna care cel putin pentru cateva luni sunt pastrate deoparte, exista atat de utilii saci vidat haine. Astfel de saci se cumpara pe dimensiuni, in functie de necesitatile fiecarei persoane, sunt de obicei transparenti, astfel incat sa se poata vedea cu usurinta ce contin, iar avantajul lor major dincolo de economisirea spatiului este acela ca sunt foarte usor de utilizat. Practic nu trebuie decat sa impaturim hainele de iarna sau cele vechi pe care dorim sa le punem deoparte si sa le introducem in sacii pentru vidat pana la limita maxima, de obicei mentionata pe sac, si apoi dupa sigilarea corecta a sacului de vidat sa scoatem aerul din interior, cu ajutorului aspiratorului. Se pot depozita astfel in sifonier pe rafturile superioare unde nu umblam foarte des, sau in debara, sub pat, sau in orice alt spatiu din casa considerat adecvat.

Este modalitatea excelenta pentru depozitarea puloverelor de iarna, a gecilor groase care vor fi scoase abia anul urmator, sau a hainelor pentru schi de exemplu. De asemenea, in familiile unde exista copii sunt ideale pentru depozitarea hainelor ramase mici copiilor. Persoanele care calatoresc foarte mult, de obicei in interes de serviciu pot folosi si ele sacii de vidat pentru a economisi spatiu in bagaj si pe