Vrei sa aduci ceva nou in camera micutului tau? Comanda fototapet copii si fa-i o surpriza celui mic

In fiecare zi micutul tau incearca sa descopere lucruri noi din lumea care-l inconjoara si sa isi contruiasca o imagine cat mai fidela despre ceea ce se intampla in jurul sau. Cea mai mare parte din timpul cand este acasa si-o petrece in camera sa, acolo unde orice poveste sau orice scenariu, oricat de fantezist, devine realitate. De aceea, camera copilului trebuie sa fie decorata cu elemente care-i stimuleaza creativitatea si-l ajuta sa se relaxeze si sa gaseasca cele mai bune solutii la toate problemele pe care le intalneste.

Un ambient plin de energie se obtine prin combinarea unor culori inspirate si a unui fototapet copii de calitate, pe care micutii sa-l admire cat e ziua de lunga. Este obligatoriu ca orice tapet se pune in camera copiilor sa fie in culori deschise, vesele, care sa inspire cat mai multe zambete si distractie. De multe ori, pe fototapet copii apar si personaje din desene animate, animale, transporturi sau diverse elemente educationale. Pe langa aspectul estetic, cei mici au ocazia sa invete si diverse lucruri doar uitandu-se la tapet, asa ca scopul decorativ e completat de cel educational. Tapetul din camera copilului se alege in functie de sex, de cromatica intregii incaperi, dar si de personalitatea micutului, de preferintele sale. Nu o sa punem in camera copilului un fototapet cu animale sau cu masini daca acesta e pasionat de astronomie. De preferat este o armonizare a nevoilor micutului cu decorarea camerei, astfel ca un sistem solar ar fi mai inspirat pentru cazul dinainte. Daca avem o camera mai mica se poate aplica tapet pe fiecare perete, chiar si pe tavan, insa daca exista o camera mai mare, tapetul in stil panoramic va face o impresie mult mai placuta si-l va atrage pe cel mic intr-o mai mare masura.

Tapetul de acest tip are avantajul ca poate fi personalizat in functie de cerintele parintilor si de ce isi doreste copilul, se pot face simulari foarte usor pentru a se vedea exact cum se potriveste un anume tip de tapet. De asemenea, nu exista riscul aparitiei mucegaiului pentru ca peretele respira in continuare si dupa aplicarea fototapetului, riscul de incendiu sau de miros neplacut, toxic este zero pentru ca toate vopselurile sunt pe baza de apa, iar intretinerea lucrarilor comandate pe baza de tapet se realizeaza doar cu apa si un simplu burete moale.