Tu stii cand se organizeaza Black Friday 2015?

Desi mai avem mai bine de trei luni pana la Black Friday 2015, deja cumparatorii care vor sa prinda doar cele mai bune reduceri se intreaba cand se organizeaza Black Friday 2015. Raspunsul este destul de complicat, o data precisa nu exista decat teoretic, 27 noiembrie 2015, data oficiala, insa magazinele, cele mai multe, vor incepe Black Friday pe 20 noiembrie si vor continua pana pe 29 noiembrie 2015. Totusi, reducerile se pot aplica si in zilele din tot intervalul amintit, in sensul ca se organizeaza de multe ori saptamani intregi de reduceri programate pe zile, la diverse articole.

Pentru a avea parte de reducerile cele mai mari trebuie insa sa respectati niste pasi importanti de facut imediat dupa ce aflati cand se organizeaza Black Friday 2015. In primul rand, trebuie sa va faceti conturi de utilizator pe toate site-urile vizate, sa va puneti produsele dorite in WishList. De acolo, le puteti pune usor in Cosul de Cumparaturi online, plasati comanda rapid si produsul e al dvs. Dupa ce comanda e plasata trebuie sa verificati primirea ei si sa o validati prin confirmarea sa telefonica sau via e-mail. Foarte importanta e garantia oferita, termenii ei, politica de retur, dar si timpul in care va ajunge comanda si modul in care se face livrarea, prin curierat sau nu. In magazinele offline, trebuie sa aveti lista de cumparaturi la dvs, sa va duceti de dimineata pentru ca stocurile sunt limitate, sa verificati toate produsele cumparate la bancul de proba si sa plecati de acolo cu factura, chitanta, certificat garantie.

Cand ajunge coletul acasa, in ziua cand se organizeaza Black Friday 2015, trebuie sa verificati continutul sau in prezenta reprezentantului firmei de curierat rapid, sa-i faceti o proba si sa semnalati orice nu va convine. Se va intocmi proces verbal de constatare si in cel mai rau caz, veti primi la cateva zile alt produs nou, in perfecta stare de functionare, pe care iarasi va trebui sa-l verificati cu atentie.