Relaxeaza-te de Craciun cat de mult vrei cu un scaun de masaj

De sarbatori, relaxarea ar trebui sa fie principalul scop al celor care au avut un an plin de situatii peste situatii, sefi care nu se mai opreau din comandat analize si foarte multe ore suplimentare petrecute pe un scaun de birou. Cadourile nu ar trebui sa lipseasca nici ele si, cum se poarta astazi, ar trebui sa fie si utile, si frumoase, si interesante.

De nu stiti ce sa-i cumparati sotiei sau prietenei, sau poate chiar dvs., un cadou pe masura muncii depuse peste an, cel mai inspirat ar fi un scaun masaj de la komoder.ro, magazin online care se ocupa de comercializarea de scaune si fotolii de masaj si accesorii. Pe langa pretul foarte bun, cel mai bun pret de pe piata, un scaun masaj iRest de la komoder.ro este numai bun pentru o relaxare fenomenala si profesionista, chiar in camera dvs. favorita, fara sa fiti nevoit sa dati bani unui maseur de la un salon de fite. Masajul imita mainile iscusite ale maseurului, executand un masaj perfect in toate zonele organismului, chiar si la maini si picioare sau solduri. Reflexoterapia si senzorii speciali, precum si memorarea programelor presetate intr-o sesiune de masaj plaseaza scaun masaj iRest printre cele mai bune si mai utile de pe piata de profil. Spatele va fi masat cu niste tehnici complexe si usor de suportat, cele cinci tipuri de masaj general imbinandu-se perfect cu masajul prin presiune de aer si cel prin dubla tragere sau cel cu perne de aer pentru brate. O noutate in domeniu, masajul 3D oferit de scaun masaj iRest, idenfiticarea automata a pozitiei umerilor si ajustarea tipului de masaj in functie de cat de incordat sau de deplasati sunt umerii, dar si functia de incalzire confera scaunelor de masaj vandute de komoder.ro cele mai inalte calificative posibile.

De pe komoder.ro puteti comanda si scaune de masaj de la Inada, Humantouch, Panasonic sau Sanyo. Garantia oferita este de 2 sau 3 ani, transportul este gratuit, post-garantia este inclusa, la fel si manualul de utilizare in limba romana-instalarea e simpla si nu necesita prezenta unui specialist. Unele modele de scaun masaj de la komoder.ro au si telecomanda sau functii speciale pentru acupunctura. Comandati chiar acum un scaun de masaj si petreceti Craciunul relaxandu-va cat doriti alaturi de intreaga familie!