La ProiecteTIP ai cele mai diverse proiecte de casa si cele mai ieftine

Mai mica sau mai mare, cu garaj sau fara, cu o curte incapatoare sau una mai micuta, ideala pentru ca patrupedul tau sa fuga de colo-colo cat e ziua de lunga, casa este perfecta pentru o batranete de poveste sau un concediu de neuitat. Ridicarea ei nu este asa de grea daca gasesti pe cineva care sa se priceapa foarte bine la proiecte de casa.

In realizarea proiectelor, cel mai important pas este alegerea unui arhitect care sa isi dea toata silinta si sa isi puna in joc toate cunostintele acumulate in facultate pentru a masura cu precizie si a include in proiecte de casa doar cele mai bune materiale si idei. Pe cei mai buni ii gasiti la ProiecteTIP, o firma de arhitectura unde puteti alege din peste 40 de tipuri de proiecte de casa, mai complicate sau mai simpliste, cu parter, mansarda, etaj, garaj, casute de vacanta, case unifamiliale, individuale, case unite, la calcan, case complete. In pagina fiecarui tip de locuinta exista imagini cu simularea grafica a rezultatului final, construit al proiectului prezentat, dar si planurile casei, reprezentarile grafice, cu masuratori, ale intregii case.

Preturile pentru toate materialele folosite la proiecte de casa si cele mai frecvente intrebari sunt afisate in sectiunile corespunzatoare, astfel incat clientii sa fie bine informati si sa stie toti pasii pe care trebuie sa ii faca ca sa-si vada visul cu ochii. Multe proiecte cuprind DTAC si PT (proiectul tehnic), sistemul constructiv este tip zidarie portanta, refacerea proiectului este permisa si este gratuita, in cazul unor arhitecti inscrisi in firma, acolo unde structura terenului si amplasarea casei depinde de mai multi factori independenti de clienti. Lucrarile executate au garantia experientei indelungate a arhitectilor care-si ofera serviciile, fiecare proiect este intocmit cu maxima seriozitate si in colaborare cu viitorul proprietar al casei, totul pentru ca rezultatul final sa fie unul apropiat de perfectiune si pe gustul familiei si clientului.