Parfumuri ridicole ca te-ar putea seduce

Electricianul gras. Numele parfumului te face sa te gandesti daca nu cumva parfumierii tot cauta sa inventeze mirosuri si parfumuri ciudate cautand pe sub birouri sau prin cotloane nestiute ale laboratorului. Cel mai probabil exista vreo ruleta pe care sunt plasate obiecte diferite, de tot felul, iar specialistii aleg ce sursa de „inspiratie” sa aiba urmatorul parfum. Mai greu de inteles e de ce alegi nume de parfumuri in functie de tipul de miros pe care te astepti sa-l aiba cineva si de ce ideea e considerata geniala incat un parfum sa poarte un nume asa bizar. „Electricianul gras” e un parfum cu miros de… electrician transpirat, exact asa cum e in timpul muncii sale. Cineva de acolo sigur a avut un fetis cu un astfel de personaj.

Vulva Original. Esenta imbuteliata de vagin, asa cum il descriu producatorii, este un parfum care garanteaza mirosul de vagin proaspat spalat. Te dai doar un pic cu el si incepi sa te exciti instant la gandul ca te afli, ei bine, chiar langa vaginul tau preferat-al nevestei, al amantei, al prietenei, al cui vrei tu, numai vagin „fresh” sa fie. Presupun ca parfumierul care l-a creat o fi scapat dintr-un ospiciu de boli mintale; sa-ti inchipui ca un om normal la cap ar folosi parfumul asta cand pleaca la locul de munca sau in oras e o nebunie. Parfumul faimei lui Lady Gaga. Lady Gaga este o artista care socheaza in toate felurile. Ca sa te suprinda ar trebui sa vina pe scena intr-o rochie normala si sa cante o balada acompaniata la pian, altfel toate reprezentatiile sale sunt deja usor de intuit-totul socant, totul extravagant. Parfumul sau care garanteaza faima vedetei contine sange si material seminal si miroase destul de bine pentru compozitia lui iesita din comun-la ce sa ne fi asteptat daca nu la bizar de la Lady Gaga, nu?

Eau De Macbook Pro. Cine detine un Macbook de la Apple sigur a avut momente cand a devenit obsedat de dispozitiv si nu a putut sa stea nici macar cinci minute departe de el. Eh, cineva a dus aceasta obsesie la un cu totul alt nivel. S-a decis ca nu e suficient sa folosesti Macbook-ul, sa-i admiri frumusetea si sa te lauzi cu el; trebuie neaparat sa mirosi a Macbook tot timpul. Designerii parfumului au incorporat miros de carton, cerneala, plastic, aluminiu, dar mai au cale lunga pana sa poata face un parfum care sa miroasa a Macbook. E adevarat ca adoram sa folosim computerele noastre insa nu le folosim pentru miros. E in regula sa mirosi a tus sau plase de plastic, asta daca iti convine sa fii privit crucis.