Dinti sanatosi, perfecti si ingrijiti, un vis care poate fi pus in practica

Cred ca nu e nimeni care sa nu-si doreasca sa aiba o dantura sclipitoare, uimitor de sanatoasa si ingrijita in permanenta. Insa pentru a atinge aceste teluri destul de greu de indeplinit, trebuie sa avem incredere in stomatologul nostru si sa-i calcam pragul… Una dintre cele mai „cuprinzatoare” specialitati ale medicinei dentare, stomatologia generala isi propune sa previna si sa trateze toate afectiunile care pot exista in interiorul cavitatii bucale. Asfel, serviciile de stomatologie generala includ „repararea” cariilor simple, complicatii care pot aparea din cauza unui abces dentar netratat la timp, refacerea unor dinti sparti sau fisurati, rupti, obturatii, dar si ameliorarea durerilor dentare si disparitia sensibilitatii dintilor.

Toate aceste tratamente se efectueaza sub anestezie, pentru evitarea oricarui disconfort creat pacientului. Un plus adus serviciilor de stomatologie generala este si o noutate pe care o puteti gasi la Clinica Dentara dr. Baltean din Galati. Este vorba de o camera video micuta cu wireless care se introduce in cavitatea bucala pentru capturi foto si video destinate unei analize detalitate si minutioase a starii de sanatate stomatologica, o revolutie in cadrul serviciilor de stomatologie generala practicate in tara noastra. Capturile facute la rezolutii excelente permit vizualizarea tuturor interventiilor realizate cu raspundere si profesionalism de cei mai buni specialisti din Galati, atat dinaintea inceperii tratamentului, cat si la terminarea lui. In acest fel, pacientul va vedea cu ochii lui cat de bine a fost finalizata excelenta lucrare stomatologica realizata de echipa Clinicii Dentare dr. Baltean si va reveni ori de cate ori are nevoie cu incredere si siguranta ca este pe maini bune.

Rezultatul procedurilor practicate de medicii stomatologi specializati in stomatologie generala de la Clinica Dentara dr. Baltean este unul foarte bun, de calitate, estetica dentara a pacientului primind un “look” nou, unde dentitia sanatoasa si curata va fi pe primul plan.