Vrei recuperari de date SSD cu sanse mari de reusita?

In urma cu mai multi ani HDD-urile erau singurul mod de stocare disponibil pe scara larga in pc-uri, laptop-uri si servere, insa epoca acestora a inceput sa apuna odata cu aparitia SSD-urilor, ca rezultat al dezvoltarii cipurilor de memorie ce permit stocarea datelor. SSD-urile, impreuna cu cipurile de memorie au devenit dintr-odata ceea ce au fost HDD-urile si platanele la timpul lor, unele dintre cele mai sigure si versatile medii de stocare de pe piata.

Avantajul SSD-urilor deriva din viteza de lucru a acestora, mult mai mare ca in cazul disk-urilor clasice precum si din faptul ca sunt mult mai putin expuse la defecte fizice, in special la socuri mecanice. Insa in cluda acestor avantaje si in cazul acestora apare poate aparea necesitatea unei recuperari date SSD. Defectarea controlerului, a firmware-ului sau a cipurilor de memorie pot conduce la inaccesibilitatea totala sau partiala a datelor. Atunci intervine in joc cea mai buna si cea mai veche firma de recuperari date din Romania, Quartz Data Recovery (quartz.ro). Cu experienta de invidiat in acest domeniu si cu specialisti-ingineri calificati pentru cele mai complexe operatiuni de recuperare, Quartz Data Recovery asigura recuperari date SSD (recuperaridedate.ro/recuperarea-datelor-de-pe-ssd-uri) prin citirea chip-urilor de memorie si decodarea algoritmului specific stocarii datelor.

Posibilitatile de recuperare, costurile, precum si timpul necesar recuperarii datelor sunt dependente de tipul de SSD, de starea cipurilor de memorie precum si de alti factori cum ar fi prezenta criptarii fizice a datelor in memorii. Din pacate, fiind inca o tehnologie relativ noua si tehnologia de recuperare a datelor este la inceput de drum insa pe zi ce trece posibilitatile de recuperare castiga teren in fata pierderii totale a datelor.