Invitatiile de nunta - preludiul melodios al bucuriei

Se spune ca nunta reprezinta pasul cel mai important pe care un cuplu il face, iar viata de familie inceputa odata cu nunta reprezinta declaratia absoluta de daruire totala unul in fata altuia. Despre iubire Octavian Paler obisnuia sa spuna: “Ceea ce nu vedem ne vede. Ceea ce nu simtim ne simte. Ceea ce nu ne lipseste ne apartine.



Treptat, insa, lucruri pe care nu le vedem devin vizibile iar lucrurilor pe care suntem obisnuiti sa le avem incepem sa le simtim lipsa. Natura noastra ne spune ca omul este un sistem dinamic in care o infinitate de lucruri pe care le avem face schimb de materie si spirit cu o infinitate de lucruri pe care nu le avem. Atat timp cat va exista un echilibru in acest sistem va exista si armonie. Insa omul este o fiinta haotica ce va tinde sa-si asume rolul cunoasterii si va claca in fata noilor infinituri de necunoastere pe care le va intrezari. Omul nu a fost creat pentru a fi fericit ci pentru a oscila intre nebunia descoperirii si plictisela de armonie. Fericirea este doar momeala ce-l va tine in cursa, pana la sfarsit”. Exact asa trebuie sa fie o casnicie, pana la sfarsit chiar daca ea este o cursa. Iar casnicia ideala incepe cu nunta ideala, care te prinde in sarbatoarea ei prin intermediul unor invitatii de nunta ema, deosebit de frumoase si de elegante, care seduc prin rafinamentul lor aparte.



Oricat de infinita ar parea nebunia casniciei si oricat de sumar ar fi ea imbracata in ratiune cert este ca deliciul este cu atat mi mare cu cat preludiul este mai frumos si mai dulce, iar nunta nu reprezinta nimic altceva decat preludiul unei aventuri ce urmeaza sa vina. Iar daca ati ales invitatii de nunta ema, atunci ati inceput acel preludiu pe note melodioase solemne si pline de aroma.