Bijuterii din argint cu topaz

Bijuteriile din argint sunt puse in valoare atat prin calitatea argintului, prin modelele deosebite pe care le pot avea, cat si prin frumusetea pietrelor naturale sau sintetice cu care sunt accesorizate. La toate acestea, rodiul, metalul rezistent la factorii oxidanti, poate aduce aportul sau de frumusete si calitate acestor bijuterii. Dintre pietrele care impodobesc bijuteriile de argint, topazul ocupa un loc special. Acest mineral, cu sistemul de cristalizare rombic, are o frumusete deosebita care imbinata cu cea specifica argintului fac bijuteriile deosebite.

Argintul si topazul se pun in valoare reciproc! Generoasa natura a lasat dreptul topazului de a se deghiza in nenumarate forme cromatice. Minunatele bijuterii din argint, sau din argint rodiat, cu topaz incolor sau colorat sunt o incantare! Acest silicat natural hidratat din aluminiu, cu fluor, prin concentratiile diferite de fluoride pe care le poate contine, apare intr-un numar mare de tipuri de topaz incantator. Gratie acestor ,,impuritati” topazul natural, sticlos si dur, cuprinde o extraordinara gama cromatica din care fac parte: topazul incolor, topazul colorat in galben, albastru, violet, rosu. Cristalele mari din topaz, care au o limpezime deosebita, sunt pietre pretioase folosite in minunata lume a bijuteriilor de calitate. De aceste frumuseti nu au fost niciodata straine casele regale si cele bogate. De-a lungul istoriei, topazul a fost prins in coroane regale ale monarhilor importanti ai lumii. Asa se face ca din paginile de istorie ale marilor corone regale se pot afla date care pot reconstitui o adevarata istorie a minunatei pietre de topaz.

Numele de ,,topaz imperial” explica pe deplin cele de mai sus! Stiinta si tehnica vremurilor noastre a dat pietrelor sintetice si artificiale forme si sclipiri de o frumusete care rivalizeaza cu a celor mai reusite exemplare naturale. Castigul maxim este acela ca aceste pietre sunt accesibile industriei bijuteriilor si beneficiarilor ei.

Bijuterii din argint cu topaz sintetic roz, de culoarea trandafirului de mai, sau cele implinite de topazul albastru, care pune culoarea amurgului si a marii intr-o piatra de laborator, sunt bijuterii inconfundabile!

Zamora Collection, prin noua gama de bijuterii din argint, urmareste cu atentie si interes dinamica acestor realizari, isi actualizeaza produsele cu cele mai reusite modele si exemplare in care sunt investite tehnicile moderne si arta bijutierilor. Urmarind preferintele generale si individuale ale clientilor sai, Zamora vine in intampinarea lor, precum si a tuturor potentialilor cumparatori de bijuterii din argint, cu o noua colectie, specifica sezonului si perspectivelor date de marile sarbatori ale sfarsitului de an si inceputului noului an