Un nou element de fashion in 2015

Cu siguranta toata lumea a observat ca un nou element de fashion a aparut inca din primavara trecuta si anume camasile scurte in talie, eventual chiar legate la brau, asortate la blugii cu talie inalta.

La fel de fashion este si o camasa fara maneci, deci gen maieu, in special atunci cand aceasta implica patratele. Partea frumoasa a acestei tendinte este ca tinuta in sine este lejera, dar partea urata este ca ea nu poate sa fie purtata de oricine si asta se intampla deoarece trebuie sa ai un corp subtirel pentru a o adopta.

Formele prea pline nu dau bine in nici un caz pe o pereche de blugi cu talie inalta - mulati pe corp si cu siguranta nu dau nici un plus de confort.

Totusi daca va place acest gen de vestimentatie, puteti sa optati pentru o camasa mai lunga, care sa se muleze oarecum pe corp, deci care sa urmeze linia taliei si nu una larga, deoarece formele plina vor parea gigant intr-o camasa larga.

Blugii cu talie inalta se poarta si de catre persoanele cu solduri mai dezvoltate, ei vin bine, insa cu siguranta trebuie adoptata o culoare mai inchisa, care sa subtieze si de ce nu - chiar blugi cu dungi orizontale.

Tendintele in moda ale anului 2015, vin cu un element aparent nou, si spunem nou deoarece nu a ami fost luat in seama de mult timp. Acest element face referire al franjuri. Prin urmare, blugii cu talie inalta pot fi accesorizati cu un tricou mulat si cu o vesta cu franjuri care sa acopere soldurile sau si mai bine cu o camasa care sa aiba terminatii in franjuri.

Si daca tot vorbim de fashion si de elemente noi in aceasta vara, nu trebuie sa uitam de palariile cu bor larg care nu numai ca sunt functionale si extrem de utile, insa sunt si foarte practice atunci cand nu dorim sa ne aranjam prea mult parul.