Cumpara invitatii de botez ieftine, dar de calitate

Dupa momentul special al nasterii copilului tau, urmeaza un altul la fel de special in viata lui: botezul. Prima etapa si cea mai importanta in organizarea petrecerii de botez este alegerea si mai apoi trimiterea invitatii botez catre toti invitatii care vor lua parte la al treilea mare eveniment din viata ta dupa nunta si nasterea copilului.

Unii considera ca nu e chiar asa de important sa ai cine stie ce invitatii botez si ca simplitatea trebuie sa primeze. Gresit. Invitatia de botez spune totul despre tine si micutul tau, despre cat de important e evenimentul crestinarii lui pentru tine. Niciun parinte nu-si doreste ca invitatii la botez sa isi faca o parere proasta despre cat de mult este iubit copilul, nu? Daca ti-e greu sa te hotarasti ce fel de invitatii botez pentru fetite sau baietei vei alege, site-ul happycards.ro, specializat in invitatii pentru orice eveniment si accesorii pentru acestea, te va ajuta sa faci alegerea cea mai buna la pretul cel mai mic. Desigur, calitatea hartiei si imprimeurilor cu desene animate sau modele si desene adaptate sexului copilului sunt garantate. Fiecare invitatie de botez, indiferent de forma aleasa, va fi personalizata in functie de dorintele parintilor cu un mesaj atent conceput si clar. Cromatica pentru invitatii botez simple sau decupate, mai complexe din punctul de vedere al lucraturii si imprimarii, este adaptata sexului micutului, la fel si personajele sau imprimeurile. De asemenea, se pot achizitiona si seturi pentru botez la preturi speciale.

Ideea de baza in alegerea invitatiilor este consensul dintre parteneri si designul cat mai atragator pentru invitati. Livrarea este gratis pentru comenzile peste 250 de lei si se pot comanda si mostre. Coletele cu invitatiile vor ajunge fie prin curier rapid, fie prin Posta Romana sau pot fi ridicate direct din showroom. Avantajul comenzii din magazinul online tine de timpul economisit si parcurgerea foarte usoara a ofertei intr-un timp relativ scurt.