Solutii inovatoare de incalzire

Centrale pe gaz, centrale pe curent electric, centrale pe lemn sau pe peleti… toate vechi si toate atat de cunoscute de utilizatorii casnici, cu avantajele si dezavantajele lor. Toate parand atat de practice si de simple si totusi atat de ineficiente din punct de vedere al costurilor. Nu numai ca facturile ajung in perioada iernii la costuri greu accesibile, mai ales cand vine vorba de incalzirea suprafetelor mari, cum ar fi case recent construite, dar instalarea tipurilor clasice de centrale necesita consturi in plus pentru accesorii, calorifere, instalare etc. 

Revolutionare in materie de sisteme de incalzire atat pentru locuinte personale cat si pentru birouri sau spatii comerciale sunt convectoarele electrice. Extrem de utile si simplu de folosit, atat de originale si de moderne, convectoarele au un pret pentru instalare si chiar pentru achizitie, mult mai convenabil fata de cel al unei centrale clasice, fie ea pe gaz, pe curent sau pe lemne, mai ales ca acestea din urma necesita si montarea de calorifere, circuite de tevi, manopera pentru instalator si multe alte cheltuieli pe care evident niciun proprietar nu le cunoaste pe deplin de la inceputul lucrarilor de termoficare. Cu convectoarele electrice, disponibile intr-o oferta foarte variata la centraleieftine.ro, toate aceste griji dispar. Veti avea doar de conectat la prize cateva convectoare termoelectrice de perete (numarul lor va varia in functie de necesitatile fiecarui spatiu), cu puteri de la 500 la 2500 W. Preturile lor sunt cuprinse intre 165 si 260 RON, in functie de suprafata pe care o pot incalzi. 

Convectoarele electrice – asa cum le spune si numele – functioneaza pe principiul convectiei, si pot incalzi incaperi de pana la 60-70 metri cubi. Au un design simplu, ingust si un avantaj al lor este ca sunt si usoare (maximum 6 kg), ceea ce le face o solutie convenabila si pentru pereti din gips carton. Convectoarele sunt prevazute cu termostat de siguranta si termostat de camera reglabil, un plus pentru eficienta din punct de vedere al costurilor.