Pantofii sport de alergat – ideali si in tinutele de strada

Bloggerii de moda din intreaga lume s-au pus de acord: pantofii sport de alergat sunt din nou in tendinte! Nici nu a apucat, inca, sa apuna epoca fashion star-urilor Isabelle Marant sau a versatililor tenisi Converse, purtati atat de barbati cat si de femei, intr-o multitudine de situatii, ca un nou trend a si aparut pe firmament: pantofi sport dama de alergat, ideali pentru silueta feminina, ingusti, cu talpa subire si varful intors, lungesc piciorul si scot muschii gambei in evidenta.

La o prima comparatie cu celebrii tenisi Converse, balanta inclina in favoarea pantofilor sport de alergat, mult mai feminini si usor de adoptat in stilurile “de strada”. Fashioniste celebre, precum Kate Moss, au adoptat in look-uri casual sau la evenimente relaxate look-ul cu pantofi sport de alergat, modelul clasic, consacrat de Nike sau Adidas in urma cu ceva decenii. Unele dintre cele mai emblematice perechi de pantofi sport pentru acest trend sunt cele ce poarta semnatura Nike sau New Balance, ideale pentru oricare dintre noi. Nu esti sigura unde sa iti gasesti perechea perfecta pentru a fi in acord cu tendintele? Un simplu search dupa haine online si poti fi sigura ca vei avea parte de suficiente optiuni cat sa iti poti alcatui o tinuta perfecta. Dincolo de aspectul extrem de confortabil pe care o pereche clasica de pantofi sport il are drept avantaj, anul acesta celebrii adidasi, asa cum toata lumea ii numeste generic, sunt asortati – paradoxal – cu pulovere si rochii din casmir sau bumbac, cu short din piele, fuste cu talie inalta, cu cardiganuri lungi, dar si cu colanti si trench-uri in combinatie cu genti voluminoase, fulare lungi si esarfe. Look-ul este unul extrem de relaxat si pe de alta parte binemeritat de femeile greu incercate de sezoane intregi de Louboutin-uri cu tocuri imposibile. 

Fireste ca asta nu face ca pantofii sport sa devina exclusiv un articol vestimentar pentru tinute casual, iar in mod deosebit acest tip de adidasi ramane ideal pentru activitatile sportive, gratie lejeritatii pe care o imprima miscarii.