Toaletele ecologice moderne sunt simplu de folosit si de intretinut

Indiferent de locul in care ne aflam, de tara in care suntem atunci cand avem o nevoie fiziologica ar trebui sa avem la indemana o toleta cat mai moderna si mai curata. De multe ori insa nu exista asa ceva si suntem nevoiti sa cautam un restaurant sau o toaleta publica comuna, obisnuita, pentru a putea sa scapam de presiunea resimtita. Ibra Distribution, Producatori toalete ecologice, firma care se ocupa de comercializarea unor toalete ecologice de calitate la preturi mici, s-a gandit la aceasta problema si a adus pe piata romaneasca de profil cele mai bune si mai eficiente wc-uri ecologice, de la cele vidanjabile, la cele racordabile si cel pentru persoanele cu dizabilitati. De asemenea, in oferta Ibra, unul dintre cei mai buni producatori toalete ecologice veti descoperi si toalete second hand si toalete pentru batrani si pentru rulote.

La fiecare model achizitionat primiti garantie, produsele de curatenie si accesoriile, consumabile pot fi luate tot de la aceeasi firma, ofertele sunt flexibile, adaptabile in functie de nevoile clientilor, consulanta este gratuita. La capitolul consumabile Ibra comercializeaza solutii septice, inchizatoare cu afisaj tip liber/ocupat, grile de aerisire, capace wc, precum si vasuri wc tip englezesc. Avantajele toaletelor ecologice de la Ibra sunt date in primul rand de designul lor compact, de numarul mare de modele disponibile pe site, de rezistenta mare si la zonele de acces imune la rugina, de suprafetele anti-aluncare, dar si de ventilatia perfecta. Toaletele ecologice se pot amplasa aproape oriunde, pe santiere, in camping, la sate, in zone publice sau private, in apropierea unor locuri unde se desfasoara concerte etc.

Mutarea si transportul toaletelor, la fel ca si igienizarea lor, curatarea perfecta sunt foarte simple si nu presupun o atentie deosebita. Toate produsele de la Ibra Distribution au garantie, se livreaza rapid, orice intrebari aveti le puteti adresa telefonic sau online echipei de suport, daca doriti puteti fi sunat pentru a discuta mai multe despre tipul de toaleta dorit.