Criterii esentiale in gasirea unor sali ballroom pe gustul mirilor si al invitatilor

Ca in cazul oricarei alegeri facute si atunci cand va planificati nunta trebuie sa aveti in vedere criterii stricte pentru a obtine o petrecere cat mai reusita, pe placul tuturor invitatilor. Spre deosebire de un restaurant, care are o sala de evenimente de marime medie, daca vreti sa va faceti petrecerea de nunta la ballroom nunti trebuie sa aveti in vedere mai multe lucruri. In primul rand ganditi-va la numarul de invitati. Daca sunt putin peste 50 atunci e de preferat un restaurant, o sala de evenimente obisnuita pentru ca nu se merita cheltuaiala.

Daca insa vorbim de 300+ persoane atunci e bine sa cautam ballroom nunti si saloane pentru evenimente, spatioase, cu ring de dans mare, pentru o distractie pe cinste. Foarte importanta este si forma salonului din ballroom, daca are stalpi sau coloane, daca nu are, cate separeuri are, daca e in forma de L sau M, dreptunghiular, patrat etc. Sunt de preferat saloanele care au o deschidere cat mai mare si forma de L, sunt dreptunghiulare. Cum muzica este elementul cheie al serii, acustica trebuie sa fie foarte buna indiferent de tipul de sala ales din ballroom, nu trebuie sa existe ecou si sonorizarea sa fie una profesionista, separeurile trebuie luate si ele in considerare. La fel de mult conteaza privelistea, panorama oferita de salon, pentru ca nu o sa stea nimeni cateva ore doar pe scaun. Daca ballroom-ul e pe marginea lacului sau la ultimul etaj, de unde se poate vedea orasul, cu atat mai bine. Nu uitati si de culoarea predominanta a salonului, ideal este ca toate elementele sa poata fi modificate din punct de vedere cromatic in functie de tematica si de gusturile mirilor, dar nici de parcarea privata, pentru cei care vin cu masina.

Nu in ultimul rand, orientati-va in privinta alegerii salonului si in functie de meniurile oferite de ballroom, sa fie cat mai flexibile, total personalizabile la nevoie-de la clasic si traditional, la unul deosebit, dar ales in functie de invitati si eveniment.