Serviti invitatii cu aperitive reci libaneze si ii veti cuceri de la... prima gustare

Inainte de felurile principale ale unei mese festive, de exemplu, se servesc aperitive. Aperitivele au rol de a „deschide” apetitul celor care iau parte la respectiva petrecere, pregatind astfel stomacul pentru trei feluri de mancare si desert. In general aperitivele sunt usoare, contin ingrediente si condimente de cea mai buna calitate, pot exista o multime de combinatii, totul depinzand de gusturile celor care le vor consuma. O alegere inspirata pentru orice eveniment sunt asa numitele aperitive reci libaneze.

Aromele apetisante si inedite, legumele proaspete, gustul desavarsit sunt doar cateva dintre caracteristicile aperitivelor libaneze deosebit de sanatoase si de usor de digerat. Prepararea aperitivelor reci libaneze este foarte simpla, se folosesc ingrediente de baza, insa efectul obtinut odata ce sunt gustate este unul cu adevarat unic. Printre posibilitatile multiple de Aperitive reci libaneze se numara crema de iaurt cu menta, cu castraveti, usturoi, ulei de masline si nelipsita menta, foarte racoritor, pasta de vinete, cu pasta de susan, lamaie, ulei de masline si usturoi, vinete coapte, dar si pasta de naut, cu usturoi, pasta de susan, ulei de masline si lamaie. Pentru cine doreste ceva mai deosebit poate alege pasta de vinete cu rosii si patrunjel, cu pasta de susan, ceapa, usturoi, menta, rosii, lamaie, ulei de masline si mult patrunjel, vinete coapte, precum si specialitatile de branza.

Toate aceste aperitive sunt de gasit si in oferta celor de la Mezze, magazin online tip restaurant de unde puteti comanda la orice ora mancare libaneza preparata pe loc, chiar in momentul plasarii comenzii, livrarea se realizeaza foarte rapid, toate ingredientele sunt traditionale si originale, aduse din indepartatul Liban, sunt de o calitate superioara si se folosesc in combinatie cu alte ingrediente traditionale romanesti. Meniul complet, aperitivele reci si calde, supele, salatele, sosurile, deserturile si bauturile delicioase recomanda Mezze drept cel mai bun loc unde puteti experimenta cele mai bune preparate din bucataria libaneza.