Asta ti se pare tie viata?

Am impresia ca oamenii au uitat sa priveasca imaginea de ansamblu asupra vietii. Nu vreau sa sun ca un guru spiritual sau un mare filosof, insa viata nu se rezuma la asta! Indiferent de originile rasei umane, crezi ca destinul tau pe aceasta lume este sa stai 9 ore la birou si sa dormi ca un porc? Atat, asta-i tot? Oamenii au conceptii gresite despre foarte multe lucruri in ziua de azi, iar conceptiile se raspandesc foarte repede pentru ca suntem mai conectati unii cu altii decat niciodata, si asta la nivel global.

Vrei sa crezi ca nu are rost sa duci hartia aia pana la cosul de gunoi pentru ca oricum tot orasul e poluat? Bine, nu fa asta. Vrei sa crezi ca o ora petrecuta cu ochii in televizor te ajuta la ceva in viata asta? Bine, fa-o. Dar nu iti mai rata viata. Nu este posibil pur si simplu ca zilele sa treaca pe langa atatia oameni fara sa rada, fara sa iubeasca, fara sa se bucure cu toata fiinta lor de fiecare lucru sau macar de o parte din ele. Cum se poate ca o persoana cu o familie minunata sa spuna ca n-are motive de fericire doar pentru ca n-a fost promovat in acel job plictisitor?

Cred ca am uitat care ne sunt valorile sau, mai rau, nici macar nu le-am avut vreodata. Este momentul sa facem o schimbare. Sa ne educam mai mult, sa ne plimbam mai mult, sa radem mai mult si pur si simplu sa avem acea senzatie minunata ca noi intr-adevar traim si ne bucuram ca suntem pe aceasta lume minunata.