Rasfatati simturile in sejururile culinare organizate de Pontic Tour

Un sejur in care sa-ti petreci majoritatea timpului in hotel sau intr-un sezlong nu mai poate fi numit sejur. In general, cand ne gandim la sejururi ne vin in minte imediat experiente inedite, urcat pe munti, pe „buza” unui vulcan care poate erupe oricand, o plimbare prin padurea plina de arbori seculari sau practicarea de sporturi extreme.

Pe langa relaxare, in sejururi este intotdeauna nevoie si de putina adrenalina sau de anumite evenimente care sa ne poarte departe, din toate punctele de vedere. Pontic Tour, una dintre cele mai bune agentii touroperatoare, a inclus in oferta sa de pachete turistice pentru ocazii speciale si vacante cele mai inedite destinatii turistice si experiente pentru ca fiecare client sa fie extrem de multumit si sa nu uite niciodata vacanta petrecuta peste granitele tarii. Pozitionandu-se pe piata un pic altfel fata de restul agentiilor, Pontic Tour mizeaza pe turismul culinar, unul dintre putinele tipuri de turism pe care nici un client nu-l poate refuza. Cum ar fi sa puteti incerca in sejururi cate ceva din bucataria zonei in care ajungeti si sa mai participati si la lectii de gatit oferite de profesionisti?

Cu Pontic Tour nu trebuie sa va inchipuiti, puteti vedea cu ochii dvs. si puteti gusta „pe viu”, alegand sejururi tematice, culinare. De exemplu, puteti merge in Turcia, la Istanbul, intr-un circuit turistic culinar extraordinar, cu mic dejun si cina incluse si lectii diferite de gatit, pentru a deprinde putin din bucataria turceasca, in care aromele se imbina cu o cultura antica intr-un mod impresionant. Sau poate preferati sa treceti granita aproape, in Republica Moldova, la „fratii” nostri, si sa luati parte la lectii de gatit, masterclass si sa degustati cele mai bune vinuri de colectie sau de casa din cramele lui Stefan cel Mare. Pentru pretentiosi, exista sejururi in Spania, in Barcelona, unde se poate lua parte la cina tapas cu bauturi incluse, dar si la lectii private de gatit la scoala de gatit sau acasa la bucatarul spaion.

De asemenea, Pontic Tour recomanda si Carnavalul de la Venetia sau pe cel de la Madeira, pentru care exista pachete turistice speciale, la cele mai bune preturi. Pentru luna de miere sau Valentines Day, sotii si indragostii pot sa viziteze Brazilia, Costa do Sauipe, respectiv Cehia, Praga. Nu sunt excluse din oferta nici destinatii mai exotice, precum Cuba, Havana sau insulele Grecesti, ori Maldive, Dubai, Las Vegas.