Unde sa mai iesim?

Daca si voi sunteti satui de computer, job sau stat in casa la tv unde emisiunile lasa mult de dorit, intrebarea vine in mod natural : «unde iesim ? »
Au ramas putine locuri in care sa puteti  iesi fara sa va sufocati de fum, fara sa trebuiasca sa mancati sau sa nu va auziti de muzica data la un volum exagerat.
Cei mai multi opteaza pentru mersul la film. Este la indemana atat ca distanta de casa cat si financiar biletele fiind foarte des la oferte tentante.
Unii opteaza in zilele frumoase pentru o plimbare in parc dar aglomeratia face linistea parcului de neobservat.
Avem nevoie de diversitate si cand nu vrem club, restaurant , parc sau film o sa va intrebati ce ramane. Personal, consider ca toata tehnologia a slabaticit oamenii si acestia daca sunt luati din fata computerului sau  chiar pleaca de buna voie  satui si plictisiti, nu mai stiu ce sa faca, nu mai sunt creativi, nu mai au idei de ce ofera orasul in afara de locuri de dansat sambetele sau mancat la pranz.
Oricat de rebeli sunteti pana la urma fiecare din voi simte nevoie de ceva mai altfel, de putina cultura de exemplu.
Iata deci cateva idei pentru a va petrece timpul liber intr un mod mai placut decat pana acum :
O idee care sigur nu v a venit este mersul la o expozitie de pictura  si nu in calitate de cunoscatori ci din curiozitate, poate va castiga interesul pe viitor.
Puteti oricand sa mergeti la o piesa de teatru. Pentru a nu va complica existenta, o comedie  este cea mai buna.
Desi este mai greu de digerat puteti alege macar o data opera. Tot din simpla curiozitate. Necunoscand nu puteti stii ce va place si ce nu.
Muzeele din orasul in care locuiti sigur nu le ati vazut dar nicio clipa nu v ati intrebat de ce, sau pur si simplu ati uitat de existenta lor.
Iata deci numai cateva exemple in detrimentul sedentarismului la computer, care va pot umple o zi dintr un weeekdnd ce se anunta mai liber decat va doriti.