Angry Birds Space Online

Cine nu auzit de Angry Birds!  Jocul a aparut pentru prima oara la sfarsitul anului 2009 in magazinul online a celor de la Apple. De la momentul aparitiei lui pe piata si pana in momentul actual jocul s-a vandut in mai bine de 12 milioane de copii in magazinele celor de la Apple in intreaga lume.  Succesul imens a jocului original a facut ca si celelalte companii care produc  smartphone-uri pe baza de  touchscreen sa dezvolte si sa creeze noi versiuni ale acestui joc.
De la o aplicatie pe mobil succesul acestui joc a facut ca trecerea lui in mediul jocurilor online sa fie destul de rapida. La o simpla cautare dupa angry birds pe interent putem gasi nenumarate jocuri avandu-le ca pesonaje pe celebrele pasari din jocul original. Unul dintre aceste jocuri este si Angry Birds Space Online. Principul de baza al jocului in care trebuie sa arunci cu pasari pentru a distruge dusmanii si a castiga puncte se pastreaza. In aceasta versiune a jocului actiunea se desfasoara pe parcursul a 60 de nivele si are loc in spatiul interstelar. Provocarea jocului este relieful diferit de lanivel la nivel , nivele ce  se desfasoara pe planete diferite si evident lipsa gravitatiei. Pe langa decorul inedit  jocul mai aduce ca noutate si noi specii de pasari cu alte super puteri. Jocul este unul antrenat si cu multe surprize. Cu atat de multe elemente noi si un nivel numit DANGER ZONE care poate ca este unul dintre cele mai grele nivele ale Angry Birds acest joc sigur va fi pe placul tuturor.
Angry  Birds Space Online poate fi gasit atat in varianta pentu PC cat si in cea pentru telefonul mobil. Sigur lucru care imi mai ramane de spus este ca este un joc in care ai parte de adrenalina si care iti poate da dependeta asa ca : joaca Angry Birds Space Online.