The Big Bang Theory

Vi s-a intamplat vreodata sa urmariti un episod dintr-un serial si apoi sa nu-l mai puteti lasa? Ei bine, am gasit un serial care indeplineste multe astfel de criterii, de altfel, foarte importante si pentru mine: este amuzant, cu un scenariu foarte bine pus la punct si niste personaje aparent ciudate, dar foarte mult inspirate din realitate. The Big Bang Theory este acel gen de serial care va face sa vreti sa urmariti si urmatorul episod.

Serialul prezinta viata a 5 personaje: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz, Raj Koothrappali si Penny. Penny, o chelnerita la Fabrica de branza si o actrita in devenire, pune in contrast viata celor patru intelectuali. Inadaptati social si cu doctorate in fizica, acestia primesc zilnic de la ea o lectie de viata. Serialul de comedie prezinta, de fapt, viata unor oameni axati pe munca si descoperiri, pe jocuri si filme SF si mai ales pe cartile de benzi desenate. In prima faza, nu prezinta mare interes, insa, pe masura ce avanseaza, acesta creste ca intensitate iar numarul personajelor aproape ca se dubleaza. Interesant este modul de viata al fiecaruia. Sheldon este tipul cu cele mai multe reguli din lume, Howard, cu un look inspirat din The Beatles, incearca sa razbata printre cei cu un doctorat in plus fata de el, Raj este tipul barbatului indian, care nu vorbeste cu femeile decat daca bea ceva tarie iar Howard, un tocilar mai normal, incearca sa se bage in inima lui Penny.

Nu stiu cat am reusit sa va starnesc interesul doar din aceasta simpla descriere. Numai la auzul cuvintelor “fizica”, “tocilar” sau “doctorat” deja ti se pare neinteresant. Eu va invit sa vedeti trei episoade din acest serial si apoi sa imi spuneti daca ati continuat sa downloadati. Vizionare placuta!