Ai control mai mare asupra umplerii instalatiilor daca folosesti o pompa manuala de calitate

Ca sa functioneze corect o instalatie a unei centrale si toate elementele sale trebuie sa fie aerisite din cand in cand si umplute cu diverse substante chimice pentru curatare si intretinere. Singura varianta pentru a face aceste operatiuni in conditii de siguranta este utiliziarea unui dispozitiv modern numit pompa manuala de umplere instalatii.

Pompa poate avea si 10 litri, este pentru curatare si incarcare, ea introduce substante chimice in instalatiile termice, presiunile optime de incarcare ajung la 2.5 bar. Materialele din care e confectionata, PVC-ul, este rezistent la compusi chimici si antigeluri, are proprietati inhibitoare de coroziune si de zgomot. 

Racordul special asigura cuplare rapida la sistemul de incarcare, furtunul armat din dotare are pana la 80 cm lungime, exista si robinet de incarcare si supapa de sens. O pompa manuala de umplere instalatii este simplu de manevrat gratie formei compacte, se poate utiliza pentru instalatiile de incalzire cu radiatoare sau prin pardoseala, la unele modele gasim si cadru transportor din otel care creste manevrabilitate, instalatii de filtrare. 

Solutia care va umple sistemul se poate prepara in tancul de stocare facut din PE stabilizata UV. Dupa utilizare se poate curata simplu datorita ventilelor de izolare si a celor de golire. Garantia extinsa oferita de producatori, utilizarea simplificata si numarul mare de variante disponibile online la preturi bune transforma aceasta pompa intr-un instrument ideal de lucru pentru specialistii in instalatii termice. 

Pompele manuale pentru umplerea instalatiilor dau un control mai mare asupra intregului proces, se pot ajusta diversi parametri din mers astfel incat intreg procesul de umplere sa fie cat mai bine facut si in conditii de siguranta sporite. 

Comenzile de pompe se pot face online direct de pe site-uri, livrarile sunt rapide, fiecare echipament are si carti tehnice, consultantii specialisti va pot oferi informatii suplimentare despre produse si idei pentru o utilizare cat mai eficienta cand aveti nevoie.