Wc ecologic de inchiriat sau cumparat? Care varianta e mai avantajoasa pentru autoritatile locale?

De regula cand ne aflam intr-un spatiu public si avem nevoie la baie vom gasi oriunde un wc ecologic igienizat unde sa putem avea o minima intimitate. Autoritatile locale sunt obligate sa amplaseze toaletele ecologice oriunde exista un numar mare de oameni si in spatiile in care acestia circula des. Variantele pentru existenta toaletelor ecologice sunt inchirierea sau cumpararea. Inchirierea presupune incheierea unor contracte cu firmele care detin toaletele si care se ofera sa le amplaseze si sa le intretina pe perioada contractuala.

Practic autoritatile spun de cate toalete au nevoie si unde sa fi amplasate si firmele se ocupa de montaj si de functionarea lor. Costurile inchirierii unui wc ecologic pot fi destul de mari, mai ales daca e vorba de un numar mare de toalete, in aceste costuri intra si intretinere si igienizare, calitatea toaletelor poate sa nu fie asa de buna. De multe ori firmele care ofera toalete ecologice spre inchiriat pot sa nu aiba numarul dorit in oferta, amplasarea lor nu e atat de rapida, pentru ca firmele mai au si alte comenzi. De aceea solutia optima pentru a avea mereu toalete unde ei nevoie in oras este cumpararea lor. Nu mai platesti chirie, costurile se amortizeaza in timp, le poti intretine si amplasa oriunde doresti, oricat de rapid ai nevoie. Toaletele cumparate pot fi reparate in garantie, nu se platesc costuri suplimentare, au un design special gandit pentru a fi montate chiar si in locuri in care spatiul nu e asa de mare. Firmele care le vand asigura reparatii in service autorizat, au piese de schimb si echipe pregatite sa intervina oricand pentru igienizare sau remediere defectiuni. WC-urile ecologice de cumparat se gasesc intr-o varietate de modele si tipuri in ofertele magazinelor online, se livreaza rapid si se ofera si montaj gratuit in functie de firma de la care cumparati.

Unele se racordeaza la canalizare, altele nu, materialele din care sunt fabricate sunt rezistente la schimbari de temperatura si umiditate si la radiatii UV, in interior au toate dotarile necesare pentru un confort sporit in timpul utilizarii. Per total cumpararea de toalete este mai avantajoasa decat inchirierea din perspectiva costurilor, a posibilitatilor de reparatie si a eficientiei operatiunilor de montaj.