Legaturi extraordinare nascute in circumstante speciale

Joanne Jaffe si Christina Rivera. Prima intalnire dintre Joanne Jaffe si Christina Rivera s-a intamplat in urma unui masacru. In 1984 un individ a omorat 10 oameni in New York intr-o criza de gelozie. Christina avea pe atunci 13 luni asa ca era prea mica sa realizeze ce noroc a avut ca a scapat de un masacru in care i-a murit mama, doi frati, cativa verisori. Cand au gasit-o autoritatile, fetita era intr-o balta de sange de la rudele sale si plangea in hohote speriata de tot ce se intamplase in jurul sau. Ofiterul Joanne Jaffe a luat-o pe micuta sa o ingrijeasca.

Ea a dus-o pe micuta la spital, unde a primit ingrijirile necesare, apoi a cerut permisiunea sa o ia acasa. Cu toate astea, micuta a fost dusa in plasament pana ca venea cineva din familie sa o ia. Intai fetita a ajuns in bratele tatalui sau, dupa care a ajuns sa creasca cu bunica. Desi devenise cel mai important om din politia zonala, femeia a continuat sa o viziteze pe micuta, ii aducea cadouri, a ajutat-o pe bunica sa cu bani. Mai tarziu, fetita mergea cu familia politistei in vacanta, iar dupa cativa ani fetita a ajunsa sa fie crescuta de politista si sotul sau, la indemnul tatalui si bunicii, care nu mai aveau cum sa o stapaneasca si sa o creasca indeajuns de bine.

Christina a devenit si ea politisa, insa avea nevoie de o mama in continuare. La 30 de ani de la crimele oribile Christina a fost adoptata de familia politistei, desi acestia mai aveau un copil biologic. Pana la urma micuta care a trecut prin atatea avea o familie adevarata doar a ei.