Robotii iti vor aduce o bere

Deja ne indreptam spre un viitor foarte frumos. In viitor medicamentele vor face exercitii pentru noi, robotii vor face totul prin casa, iar noi ne vom misca prin case pe scaune robotizate. Tot ce ne ramane de facut e sa sarbatorim viitorul cu o bere rece. Robotii vor avea grija si de asta. Cercetatorii de la MIT au dezvoltat deja roboti care iti vor aduce cu placere o bere rece oricand doresti.

Masinariile sunt numote Turtlebots si singura lor sarcina e sa se miste in jurul dormitorului si sa astepte comanda de bere sau alta bautura. Robotii au fost construiti in asa fel incat sa nu iti permita sa te misti niciodata. Cand vrei ceva de baut nu trebuie sa apesi pe buton, sa bati din palme, sa zici niste vorbe magice. Vin robotii imediat la tine de oriunde ar fi. Cand nu livreaza bere rece robotii cauta cu disperare pe cineva care ii e sete. Cand au gasit insetatul imediat robotii aduc bautura. Cu alte cuvinte, robotii ne spun „Hei, nu mai vrei una mica? O meriti. Ia d-aici”.

Asa ca atunci cand vom ajunge sa traim in lumea nou, ultra tehnologizata, ne vom relaxa si vom primi o bere rece de care ne vom bucura cat e ziua de lunga. Doar o meritati. Aproape ca te-ai miscat astazi, nu?