Ce este manichiura semipermanenta?

Manichiura semipermanenta este acea manichiura impecabila pe care o vedeti la colega de birou sau la vreo prietena care are mereu unghiile desavarsite si niciodata nu intelegi cum de au timp pentru ele. Oja semipermanenta face unghiile proprii sa arate aidoma unghiilor false, doar ca fara efectele daunatoare ale manichiurii cu unghii false, de orice tip ar fi ea.

Acest tip de oja arata si se aplica asemeni unei oje clasice, cu singura diferenta ca va trebui sa stea o perioada foarte scurta la lampa UV. Existenta lampei UV in procesul de aplicare a ojei semipermanente a condus la ideea preconceputa ca aceasta manichiura se poate face doar in saloanele de frumusete si ca are costuri ridicate. Nimic mai fals, din ambele puncte de vedere – caci manichiura semipermanenta este in acest moment disponibila la preturi foarte accesibile in numeroase saloane, mai mici sau mai mari. Pe de alta parte, nu este obligatoriu sa va faceti manichiura cu oja semipermanenta doar in saloanele de cosmetica, mai ales ca oricine isi poate achizitiona o lampa UV de uz propriu din magazine online de profil, la preturi foarte rezonabile. Este valabil si pentru produsele necesare pentru manichiura. Astfel, o gama foarte variata de produse de acest tip se pot gasi la gelurideunghii.ro, unde va stau la dispozitie de la lampi UV si accesorii pentru aplicarea produselor, pana la oje clasice, oje semipermanente, geluri de constructie, dar si accesorii de frumusete cum ar fi glitterele care se pot aplica pe unghie si multe altele.

Oferta este foarte variata si preturile mai mult decat accesibile persoanelor care pun pret pe propria frumusete si adora sa fie mereu ingrijite si in pas cu moda. Caci nu mai incape nicio indoiala ca manichiura semipermanenta este un trend de ultima ora in materie de manichiura si unul care sigur va va ajuta sa fiti apreciata pentru frumusetea si stralucirea unghiilor.