Resoftarea rezolva multe probleme pe care le poate avea un iPhone

O parte din problemele aparute la un iPhone se datoreaza unor OS-uri prost optimizate sau configurate. Singura metoda prin care va puteti readuce telefonul Apple la starea initiala de functionare este resoftarea. Resoftarea e o operatiune foarte complicata, facuta doar de catre specialisti, care inteleg foarte bine toate etapele si au si instrumentele necesare pentru a putea schimba softul din telefon in siguranta.

Doar intr-un service iphone veti beneficia si de garantie pentru aceasta operatiune, telefonul va fi supravegheat in permanenta cat se instaleaza noul soft si orice problema apare va fi remediata. E important de retinut ca la resoftare se vor sterge toate informatiile si configuratiile existente, inainte de resoftare se va face si un backup de siguranta pentru a putea recupera orice date importante dupa reinstalarea OS-ului. O resoftare facuta intr-un service iphone este necesara atunci cand, dupa actualizari, telefonul nu mai porneste, sau porneste si ramane la logo, bootarea este alterata. Se mai intampla ca iTunes-ul sa nu recunoasca telefonul, aplicatiile sa nu mai functioneze, sa se blocheze telefonul sau sa apara reporniri. In toate aceste situatii resoftarea realizata de tehnicieni cu experienta, telefonul va fi dezasamblat doar daca e nevoie de diagnosticare hardware, in caz contrar se va instala din nou ultima versiune de firmware disponibila, conform indicatiilor producatorului, cu echipamente si solutii software compatibile cu modelul telefonului de resoftat. Intregul proces de resoftare este bine sa se faca doar intr-un service cu experienta, asta pentru ca la resoftare se pot intampla foarte multe lucruri greu de rezolvat de altcineva decat un om cu experienta in astfel de operatiuni.

Chiar daca pe Internet gasim o multime de asa-zise tutoriale complete, facute de multe ori de amatori care au ceva cunostinte de software sau hardware, de electronica, acestea nu ne vor ajuta cu nimic, tot o resoftarea profesionista va fi cea mai buna. O resoftare gresita inseamna si un telefon inutilizabil, asa ca ar trebui sa lasati iPhone-ul pe mana celor care chiar se pricep la asa ceva pentru rezultate optime de fiecare data.