Invitatii de botez clasice sau electronice?

Desi tehnologia ne permite sa facem mult mai multe in cazul unor invitatii botez, cele mai des folosite tipuri de invitatii raman cele clasice. De obicei tiparite pe hartie, cu niste culori sau texturi diferite, simple sau mai complicate, invitatii botez clasice se trimit in plicuri asortate cromatic si tematic cu invitatia botez din interior, uneori chiar sunt inmanate personal.

Nota personala, intima si inmanarea lor celor care vor participa la botez este un plus pentru a accepta participarea la petrecerea de botez, cu atat mai mult cu cand vine si invitatia verbala, care certifica faptul ca parintii sunt pe deplin pregatiti sa ofere invitatilor cele mai bune conditii pentru a ura si a se bucura de intrarea cu dreptul in lume a micutului. Invitatiile de botez clasice sunt si mai elegante si mult mai rafinate, respecta traditia straveche si pot fi chiar pastrate ca amintire peste ani. Preturile mai mici si posibilitatea personalizarii mult mai usoare, lipsa superficialitatii si implicarea directa in proiect sunt alte avantaje ale invitatii botez clasice. Totusi, sunt si dezavantaje notabile pentru invitatii de botez clasice, in sensul ca trebuie facute mai multe drumuri pana gasim firma care sa aiba tot ce ne trebuie pentru invitatii botez clasice perfecte, greselile de tipar pot distruge intregul set comandat, comenzile sunt standard, asa ca sunt si situatii in care ramanem cu invitatii de botez clasice pentru ca nu avem incotro.

Spre deosebire de cele clasice, invitatiile de botez electronice pot sa capete forme nelimitate, cromatica e si ea nelimitata, la fel si texturile si ideile puse in aplicare. Costurile de productie sunt zero, se pot personaliza imediat si foarte usor, in orice fel, pot fi scrise si numele invitatilor pe ele. In plus, timpul petrecut pentru crearea de invitatii botez electronice e mai mic, pot ajunge la destinatari rapid, indiferent daca ei sunt la adresa sau nu, dar se pot atasa si documente aditionale, poze sau alte informatii importante. Pana la urma, indiferent ca le alegeti pe cele electronice sau pe cele clasice, important e sa respecte tema botezului si sa isi atinga scopul. Alegerea lor depinde de fiecare.