Serviti invitatii cu aperitive reci libaneze si ii veti cuceri de la... prima gustare

Inainte de felurile principale ale unei mese festive, de exemplu, se servesc aperitive. Aperitivele au rol de a „deschide” apetitul celor care iau parte la respectiva petrecere, pregatind astfel stomacul pentru trei feluri de mancare si desert. In general aperitivele sunt usoare, contin ingrediente si condimente de cea mai buna calitate, pot exista o multime de combinatii, totul depinzand de gusturile celor care le vor consuma. O alegere inspirata pentru orice eveniment sunt asa numitele aperitive reci libaneze.

Aromele apetisante si inedite, legumele proaspete, gustul desavarsit sunt doar cateva dintre caracteristicile aperitivelor libaneze deosebit de sanatoase si de usor de digerat. Prepararea aperitivelor reci libaneze este foarte simpla, se folosesc ingrediente de baza, insa efectul obtinut odata ce sunt gustate este unul cu adevarat unic. Printre posibilitatile multiple de Aperitive reci libaneze se numara crema de iaurt cu menta, cu castraveti, usturoi, ulei de masline si nelipsita menta, foarte racoritor, pasta de vinete, cu pasta de susan, lamaie, ulei de masline si usturoi, vinete coapte, dar si pasta de naut, cu usturoi, pasta de susan, ulei de masline si lamaie. Pentru cine doreste ceva mai deosebit poate alege pasta de vinete cu rosii si patrunjel, cu pasta de susan, ceapa, usturoi, menta, rosii, lamaie, ulei de masline si mult patrunjel, vinete coapte, precum si specialitatile de branza.

Toate aceste aperitive sunt de gasit si in oferta celor de la Mezze, magazin online tip restaurant de unde puteti comanda la orice ora mancare libaneza preparata pe loc, chiar in momentul plasarii comenzii, livrarea se realizeaza foarte rapid, toate ingredientele sunt traditionale si originale, aduse din indepartatul Liban, sunt de o calitate superioara si se folosesc in combinatie cu alte ingrediente traditionale romanesti. Meniul complet, aperitivele reci si calde, supele, salatele, sosurile, deserturile si bauturile delicioase recomanda Mezze drept cel mai bun loc unde puteti experimenta cele mai bune preparate din bucataria libaneza.

Cuvinte banale care au origini foarte „murdare”

Fundamental. Ce credem ca inseamna: foarte important, crearea unei anumite baze pentru ceva anume. Ce inseamna cu adevarat: lucruri de facut cu fundul. Trebuie sa le multumim romanilor pentru acest superb cuvant. Cuvantul latin fundamentum inseamna o fundatie, suport, inceput. Asa ca vorbim despre construitul de case, nimic murdar pana acum. Insa cand au venit francezii si si-au pus gherutele pe termen, l-au transformant in fondement si au adaugat o noua utilizare-descrierea anusului. Undeva prin secolul al XIII-lea, englezii l-au transformat si ei in fundament, adaugand fese definitiei originale. Fundatia corpului uman, cand stam pe ceva, este posteriorul, fundul. Asa ca aveti mare grija cum folositi cuvantul cand va aflati in alte tari.

Cum sa alegeti cele mai bune oferte pe litoralul grecesc?

La o simpla cautare pe Google gasiti sute de variante de pachete turistice pentru vacante excelente in cele mai populare statiuni din Europa. Cum alegeti cea mai buna varianta de vacanta, cel mai bun pachet turistic? In primul rand, va trebui sa cautati, sa cititi, sa analizati, sa comparati. In al doilea rand, trebuie sa va ganditi si la tara unde ajungeti, la cat de scumpa e cazarea, cat de scumpe sunt produsele acolo, daca aveti ce vizita acolo. O varianta ieftina si cu o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber o reprezinta Grecia.

Daca va veti arunca un ochi pe ofertele litoralului grecesc in 2016 veti observa ca pentru sapte nopti de cazare si servicii de o calitate ireprosabila platiti destul de putin, pana in 800 euro pentru sejur complet, cu masa inclusa si alte facilitati. De asemenea, ofertele litoralului grecesc in 2016 atrag foarte multi turisti in fiecare an si pentru ca oamenii din aceasta zona geografica sunt foarte primitori, au obieciuri care merita vazute, bucataria greceasca este impresionanta, puteti manca lucruri la care nici nu v-ati gandit, foarte gustoase si aromate, puteti bea cele mai bune bauturi alcoolice sau tip sucuri naturale. Pe langa cazare, mancare si bautura, Grecia isi imbie turistii si cu peisaje care va taie respiratia, cu o combinatie de vis intre munte si mare si plaje impecabile, o apa numai buna de imbaiat si zone pline de verdeata ideale pentru plimbari. Revenind la criteriile de alegere ale vacantei perfecte in Grecia, de exemplu, mai trebuie spus si faptul ca pachetele turistice cele mai bune nu au neaparat preturile cele mai mari. Puteti sa cumparati oferte reduse chiar si la jumatate de pret, pentru ca hotelierii greci nu sunt dispusi sa piarda mai ales ca tara nu e in cea mai buna „forma” economica.

Cele mai accesibile sunt cele tip charter, de gasit si la EuroTouringTravel, oferte ce includ zborul, taxele aeroport, transferul, masa, cazarea. Intr-un singur loc gasiti tot ce aveti nevoie, cautarea e simpla, dureaza doar doua-trei minute, motorul de cautare si filtrele speciale, ideile de vacanta si facilitatile oferite, informatiile suplimentare fiind special gandite pentru alegerea unei destinatii de vacanta perfecte pentru turist. Nu in ultimul rand, daca vreti sa cumparati un pachet turistic complet si la un pret cat mai bun trebuie sa va interesati si de seriozitatea agentiei de turism, sa cititi review-uri ale clientilor care au mai fost in zona vizata si sa discutati in detaliu toate neclaritatile avute cu echipa de consultanti ai agentiei.

Cum sa iesi din tipare in organizarea nuntii tale

Fara indoiala, nunta este acel mare eveniment, asteptat cu nerabdare de orice femeie. Este un moment decisiv in viata, plin de emotie, in care iti doresti sa stralucesti, sa te simti confortabil si sa te poti bucura de orice aspect al sarbatorii. Inainte de marele eveniment, insa, este o perioada lunga de munca. Si noi, femeile, stim asta. De ce rolul principal in organizarea nuntii il joaca femeia? Evident, nu este corect. Eu sunt de parerea ca ambii parteneri trebuie sa se implice egal in planificarea si organizarea evenimentului, insa noi, femeile, avem o atentie deosebita pentru detalii, pentru noi conteaza fiecare culoare, fiecare aspect, oricat de minor, pe cand ei, barbatii, sunt mult mai pragmatici.

Ei ar putea sa-si bata capul de dimensiunile salii, partea tehnica, transportul etc. De aceea munca cea minutioasa ramane pentru noi. Nu ar trebui sa-i invoci pretentii partenerului tau, nu-l impune sa aleaga cu tine culorile pentru cele mai minore detalii, pentru ca, daca tie iti face placere, pe el poate sa-l plictiseasca de moarte. Daca, insa, iti doresti sa nu te consumi prea mult cu organizarea nuntii, incat sa fie o placere pregatirile si nu un dezastru sau o frustrare personala, atunci cel mai bine ar fi sa apelezi la specialisti. Care au diverse recomandari pentru decorul nuntii, planul desfasurarii etc. Si care iti vor facilita mult alegerile, iti vor prezenta seturi de culori gata stabilite (foarte multe seturi) din care vei putea sa-l alegi pe cel care ti se pare cel mai potrivit. Dar cum poate sa iasa nunta ta din tipare? Tu iti doresti ceva diferit, vrei ceva autentic. Poate nu te reprezinta sala grandioasa cu foarte multi oameni, cu un decor pe masura si iti doresti sa petreci altfel marele eveniment? Atunci o varianta ar fi cortul de nunti. O nunta in aer liber, ce zici de asta? Decorul poate fi in nunante calde, pastelate, alb cu bleu sau crem. Foarte multe voale si draperii, mobilier alb din lemn, mese elegante.

Dar cel mai important este faptul ca totul se petrece in aer liber, in jur e numai verde si nu te simti inchisa intre cei patru pereti ai restaurantului. Desigur, cortul de nunti presupune si un numar mai mic de persoane, insa este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa-si sarbatoreasca nunta intr-un mod autentic, alaturi de cei apropiati. Daca, insa, nu vrei sa optezi pentru cortul de nunti din motive ce tin de meteo, de exemplu, sau de spatiu prea putin, atunci ai putea sa mergi pe varianta unei sali de nunti tipice, insa sa lucrezi mult la décor. Nu este necesar sa inchiriezi o sala de nunti extraordinar de scumpa si extravaganta. Poti opta pentru o sala modesta, insa sa angajezi o firma de decoratiuni pentru nunti, care sa o transforme radical, sa o faca de nerecunoscut. In decorarea salii, poti apela la diferite stiluri.

Un stil fain, care devine o tendinta actuala in materie de nunti, este stilul vintage. Scaunele si mesele in stil retro, decorurile florale, luminile, bancile din sala unde pot sa stea oastetii si multe alte detalii iti pot fi propuse de catre firmele de decoratiuni. Un alt detaliu vintage il poti adauga chiar tu la marele eveniment, de exemplu, sa optezi, pentru o pereche de pantofi colorati, o palarie cocheta si manusi in aceeasi culoare, pentru a deveni mai rebela. Cel mai important este sa cauti, sa te informezi, sa te inspiri si sa creezi propriul stil pentru nunta ta. Spor in pregatiri! Fii mireasa care iti doresti sa fii!

O nunta de vis incepe cu alegerea unor verighete aur alb de cea mai buna calitate

Casatoria unui cuplu tanar este un moment foarte emotionant si frumos pentru ambii parteneri de viata. Ca sa impresioneze in ziua cea mare tinerii insuratei vor organiza cea mai inedita petrecere, vor arata impecabil si vor trimite cele mai alese ganduri si invitatii celor care vor avea ocazia deosebita de a participa la casatorie. Pe langa toate acestea, mirii vor trebui sa aleaga verighete aur alb sau galben de 14k sau 24k de cea mai buna calitate pentru ceremonia religioasa.

Avantajul cumpararii unor verighete personalizate din aur alb tine de rezistenta materialului din care sunt confectionate, de culoarea placuta si de posibilitatea infrumusetarii modelelor cu diverse decoratiuni precum diamante sau ziconia, pietre pretioase. Astfel de verighete aur alb sunt usor de confectionat, pot fi cumparate si online din magazine de tipul bijuteriastil.ro, vin cu garantie si livrare rapida, produsele sunt verificate, calitatea aurului si numarul de karate sunt garantate de producator, fiecare verigheta este originala in felul sau si se potriveste perfect pe degetele mirilor. Fiind un simbol al iubirii si al dragostei vesnice verighetele trebuie sa fie alese in asa fel incat sa fie pe placul ambilor parteneri, sa intre perfect pe deget si sa se poata scoate la nevoie pentru a fi pastrate intr-un loc sigur pentru o anumita perioada de timp.

Verighetele din aur atrag atentia atat prin design, cat si prin cromatica impresionanta si forma originala, sunt cautate de mirii care vor sa fie mereu in centrul atentiei, se pot comanda si viziona online, site-urile pun la dispozitie fotografii ale verighetelor cu o rezolutie foarte buna astfel incat mirii sa aleaga verigheta potrivita. De cele mai multe ori produsele se livreaza in cutii speciale, pe drum sunt protejate si ajung in cea mai buna stare la clienti. Pentru oferta completa de bijuterii si modele originale ideale pentru tinerii care vor sa devina sot si sotie intrati chiar acum pe bijuteriastil.ro.

Dintre cele mai cool beneficii acordate de companiile IT

Plata de imprumuturi pentru studenti. Multi studenti americani se confrunta cu taxe prea mari si cu imposibilitatea urmarii cursurilor, desi au capacitatea de a depasi orice examen. Companiile mari finanteaza studiile si ajuta astfel pe cei interesati sa isi gaseasca si ceva de munca dupa. In acest fel firmele isi asigura angajati de elita platind sume pe care si le vor scoate din productia cu ajutorul lor. Lunar unele companii ofera pana la 100-500 dolari pentru refinantari si studii. Plata lunara e valabila atata timp cat esti angajat acolo, in companie, asa ca avantajele sunt de ambele parti. Servicii de curatenie a casei. Lucratul pana la ore tarzii inseamna ca nu mai apuci sa faci nimic acasa, sa speli vase, rufe, sa dai cu aspiratorul, sa faci cumparaturi. Evernote, o companie din California de Nord care dezvolta aplicatii pentru luat notite, vrea sa se asigure ca angajatii nu mai au o grija in plus legata de curatenie si ca pot sa isi desfasoare sarcinile zilnice fara probleme. Asa ca o echipa de profesionisti vine de doua ori pe luna la toti angajatii acasa si face curatenie gratuit. Ideea este foarte simpla: cu cat angajatul e mai calm si nu se gandeste la multe altele in timpul muncii, cu atat randamentul e mai mare, profitul este si el in crestere.