Cumpara-i copilului tau instrumente muzicale profesionale pentru a invata usor si repede tainele muzicii bune

Inca de cand suntem mici fiecare dintre noi are cate o pasiune. Unora le place sa desenam, altora le place sa construiasca, altii poate adora sa isi petreaca timpul in fata unui puzzle. Sunt insa multi copii care au o inclinatie catre muzica si adora sa cante cat e ziua de lunga la diverse instrumente muzicale. Invatarea unui instrument este destul de dificila in sensul ca presupune foarte multe ore de exercitiu, insa atunci cand exista talent si pasiune acest lucru devine placere. Invatarea unui instrument muzical este bine sa se faca de la varsta mai frageda, mai exact de la varsta la care copilul este constient si poate sa prinda cateva notiuni muzicale de baza.

Cu timpul el va sti sa-l descopere. Bineinteles ca exista un avantaj atunci cand instrumentul muzical este studiat de la varsta mai frageda fata de varsta adolescentina. Totusi, chiar daca vorbim de copii sau adolescenti, e bine sa stim ca alegerea unui instrument muzical nu este un lucru usor si ieftin. Instrumentele sa fie de calitate si sa raspunda cerintelor muzicale impuse de invatarea unui anume instrument. Daca nu stiti de unde sa incepeti cautarea va sfatuim sa va orientati catre Internet. La Music and More, magazin online cu o gama completa de instrumente muzicale de la renumite branduri si la preturi pentru orice buzunar, veti gasi o oferta perfecta pentru copilul dvs., Instrumente pentru amatori si profesionisti, realizate de designeri priceputi, cu finisaje excelente, precum si posibilitatea consilierii in alegerea instrumentului dorit, sunt doar cateva dintre atuurile Music and More. De aici puteti cumpara claviaturi, chitare, tobe, instrumente percutie, voce, instrumente de suflat sau cu coarde, echipamente DJ, sunet live, accesorii, toate cu garantie si livrare rapida, prin curierat. Se ofera consultanta de specialitate, montajul este gratuit, instruirea de asemenea. Produsele se pot rezerva pana la livrare, se pot cumpara si in rate, garantia se extinde foarte usor contra cost.

Exista si prezentari video si articole informative, detalii despre instrumente pentru a cumpara in deplina cunostinta de cauza. Toate articolele din magazinul online sunt realizate de firme renumite pe plan international, au un design modern si placut si respecta normele de calitate impuse la nivel european.

Legaturi extraordinare nascute in circumstante speciale

Joanne Jaffe si Christina Rivera. Prima intalnire dintre Joanne Jaffe si Christina Rivera s-a intamplat in urma unui masacru. In 1984 un individ a omorat 10 oameni in New York intr-o criza de gelozie. Christina avea pe atunci 13 luni asa ca era prea mica sa realizeze ce noroc a avut ca a scapat de un masacru in care i-a murit mama, doi frati, cativa verisori. Cand au gasit-o autoritatile, fetita era intr-o balta de sange de la rudele sale si plangea in hohote speriata de tot ce se intamplase in jurul sau. Ofiterul Joanne Jaffe a luat-o pe micuta sa o ingrijeasca.

Ea a dus-o pe micuta la spital, unde a primit ingrijirile necesare, apoi a cerut permisiunea sa o ia acasa. Cu toate astea, micuta a fost dusa in plasament pana ca venea cineva din familie sa o ia. Intai fetita a ajuns in bratele tatalui sau, dupa care a ajuns sa creasca cu bunica. Desi devenise cel mai important om din politia zonala, femeia a continuat sa o viziteze pe micuta, ii aducea cadouri, a ajutat-o pe bunica sa cu bani. Mai tarziu, fetita mergea cu familia politistei in vacanta, iar dupa cativa ani fetita a ajunsa sa fie crescuta de politista si sotul sau, la indemnul tatalui si bunicii, care nu mai aveau cum sa o stapaneasca si sa o creasca indeajuns de bine.

Christina a devenit si ea politisa, insa avea nevoie de o mama in continuare. La 30 de ani de la crimele oribile Christina a fost adoptata de familia politistei, desi acestia mai aveau un copil biologic. Pana la urma micuta care a trecut prin atatea avea o familie adevarata doar a ei.