Cumpara o bucatarie profesionala si gatesti tot ce doresti in timp record

Gatitul este o arta asa ca trebuie sa ai mereu la indemana instrumentele perfecte pentru a obtine cele mai reusite preparate cu ajutorul celor mai bune ingrediente. Gustul si calitatea preparatelor depind mult de modul in care e gandita bucataria si de electrocasnicele si electronicele din dotare. Bucatariile clasice, in care tehnologia moderna nu prea isi gaseste locul nu dau posibilitatea gospodinelor sa-si puna in aplicare cele mai interesante retete. Gratie noilor tehnologii, orice gospodina va avea o bucatarie profesionala fara prea mare efort, cu o investitie minina.

In prezent, bucatariile profesionale pot sa fie cumparate chiar si dintr-o singura bucata, sunt multifunctionale, sunt usor de folosit toate echipamentele din ele si permit obtinerea unor mancaruri absolut delicioase intr-un timp mult mai scurt. Intr-o bucatarie profesionala se pot pregati mai multe preparate in acelasi timp, gatitul este sigur, nu exista riscul sa ardeti mancarea sau sa nu o preparati corect. Puteti fierbe, frige, coace, praji tot ce doriti in acelasi timp, temperatura optima e setata in functie de preparatul ce urmeaza a fi gatit. Distributia temperaturii este omogena, mancarea nu risca sa se lipeasca, gustul fiind mereu cel autentic. Ergonomia este o alta calitate a echipamentelor pentru bucatarii profesionale, toate echipamentele de gatit fiind incluse intr-un singur utilaj.

Organizarea spatiala in bucatarie e mult mai simpla, se lucreaza mai eficient, interfata de control e user friendly si foarte simplu de operat. Pana la urma discutam despre un gatit inteligent, economie de timp, resurse umane si materiale, dar si de energie, intretinerea si curatarea echipamentelor nu inseamna risipa de apa, sistemele automate de curatare distribuind uniform cantitatea de apa pentru rezultate cat mai bune de curatare. Si costurile cu energia electrica sau cele legate de gaze vor fi mai mici intrucat aceste echipamente noi stiu sa economiseasca si sa dea un randament perfect.

Cum sa ne ingrijim parul

De cele mai multe ori realizam ca i-am provocat parului nostru niste probleme, abia atunci cand observam niste semnale negative. Printre acestea caderea parului, care este cel mai ingrijorator semnal, pentru noi femeile. Il supunem de multe ori unor tratamente daunatoare, fara sa tinem cont ca are si el nevoie de o anumita protectie. Pana si uscarea parului cu foenul poate fi nociva pentru podoaba noastra capilara, daca nu tinem cont de anumite aspecte. In primul rand, trebuie sa avem grija ca samponul si balsamul sa fie potrivite tipului nostru de par.

Daca nu reusim sa ne dam seama ce textura are parul nostru, daca este un par cu tendinte de ingrasare, un par uscat, sau un par normal, putem intreba un specialist, un hair stylist. Aceste ne poate poate lamuri si putem in sfarsit sa elucidam misterul parului nostru, daca este unul gras, uscat sau normal. Pe langa samponul si balsamul potrivit trebuie sa folosim si un produs de protectie termica, pe parul umed bineinteles, inainte de a ne usca , indrepta sau ondula parul. Este esential sa folosim un protector termic pentru a nu avea un par tern sau uscat excesiv. Din cand in cand ar fi bine sa ne aplicam si cate o masca. Cum timpul nu ne permite sa batem drumul mereu pe la saloanele de infrumusetare, putem incerca sa ne realizam singure mastile, acasa, din ingrediente naturale. Mastile facute acasa sunt preferatele mele, pentru ca pot jongla cu diverse ingrediente si imi pot face mai multe tipuri de masti, nu trebuie sa fie mereu aceeasi.

Mastile ajuta la regenerarea parului, il fac mai matasos si mai stalucitor, cu un aspect mai sanatos. In mod normal, o masca trebuie lasata sa actioneze mai multe minute, daca ai timp, o poti lasa o ora, apoi speli parul. Ideal ar fi sa o lasi sa iti faca treaba pe parcursul noptii. Eu una iubesc uleiu de cocos, si combinatia de ulei de ricin cu galbenus de ou. Poti folosi si ulei de maslin, galbenus de ou si lamaie. Succes!

Aparatele ortodontice intre estetica si medicina

Tratamentele ortodontice nu sunt simple, nu sunt nici ieftine, dar in mod cert sunt absolut necesare, indiferent de varsta. Pe de alta parte tratamentele de acest tip sunt si invaluite intr-un fel de mister, cu multe dezinformari si idei preconcepute, pentru ca nu toata umea stie ce anume inseamna ortodontie si de ce avem nevoie de astfel de procedee. Ortodontia este acea ramura a stomatologiei care are grija ca dintii nostri sa fie cat mai drepti, astfel incat sa avem o muscatura perfecta, iar astfel tesuturile din cadrul aparatului dento-maxilar sa se mentina sanatoase cat mai mult timp.

Ortodontia reuseste sa obtina indreptarea dintilor si obtinerea muscaturii ideale prin montarea aparatelor dentare, o procedura care se poate face la orice varsta si care previne riscuri importante pentru sanatatea gurii si chiar a intregului organism. Aparatele dentare nu asigura doar partea estetica, indreptand dintii strambi – atat la copii cat si la adulti – ci merge mai departe de atat, pentru ca muscatura (felul in care dintii de sus si cei de jos se intalnesc de cate ori inchidem si deschidem gura) ne ajuta sa vorbim corect, sa mestecam bine si ne fereste de dureri de cap din cauze temporo-mandibulare. Aparatele dentare sunt fixe sau mobile, in functie de recomandarea medicului. Aparatele fixe pot fi metalice (mai ieftine decat alte tipuri de aparate si avand avantajul ca sunt foarte rezistente), ceramice (nu la fel de deranjante vizual ca prima varianta, pentru ca bracketurile si arcul sunt de culoare alba sau crem), safir (foarte putin vizibil si cu rezultate de precizie).

Exista si aparate fixe linguale, care se monteaza in spatele dintilor si astfel sunt invizibile din exterior si aparate linguale partiale care se monteaza doar pe cei sase dinti din fata, pe arcada superioara si pe cea inferioara si rezolva probleme ortodontice minore. Aparatele mobile necesita purtare cateva ore pe zi, uneori si noaptea si sunt in general invizibile, lipsesc braketurile si arcurile si sunt mai usor de intretinut si de igienizat.

Ikea azi, ikea maine

Bunica noastra a petrecut asa de mult timp facand puloverul perfect pentru Craciun, dar cand desfacem pachetul primit nu prea suntem incantati de munca ei. Nu stie cum sa reactioneze, se supara si sarbatorile sunt stricate pentru ea. Toata aceasta drama siropoasa nu se intampla doar pentru ca bunicile nu stiu sa faca pulovere frumoase, ci din cauza efectului IKEA. Fenomenul acesta se refera la ideea potrivit careia fiecare dintre noi pune o valoare mai mare pe obiectele pe care le-am facut sau le-a obtinut noi, asa ca nu vedem nicio imperfectiune in cazul lor.

Tindem sa supraevaluam aceste articole mai mult decat le-am evalua pe cele profesionale. Procesul de a crea si de a contrui un intreg item nu e doar o munca din dragoste pentru ceea ce faci, ci si o demonstrare a abilitatilor noastre. Cei care au fost ridiculizati din cauza abilitatilor resimt aceste „pedepse” mult mai mult, pentru ca au atasat valori mai mari in timpul crearii lor. Vedem desfasurarea acestui fenomen mai mereu mai ales cand vine vorba de idei. De aceea seful tine mortis sa ii urmati planul lui, chiar daca toata lumea ii spune ca e gresit. Nevoia de a ne demonstra noua ceva anume ste foarte puternica si ne impiedica sa luam deciziile corecte, mai ales cand e pusa la zid de altcineva.

Corsim Consulting te invata cum poti accesa fonduri europene pentru IMM-uri

De cand tara noastra a intrat in U.E. o sursa importanta de finantare pentru diverse proiecte sau pentru infiintarea de IMM-uri au fost fonduri europene. Avantajul atragerii acestor fonduri pentru firme sau pentru persoane fizice consta in faptul ca nu erau rambursabile, erau un venit sigur si o sursa incredibil de buna pentru orice punere in practica a unor idei indraznete. Singura conditie impusa era ca fondurile sa fie folosite doar pentru ceea ce sunt cerute si sa nu existe abateri de la planul de lucru.

Cele mai multe fonduri europene s-au indreptat catre IMM-uri, afaceri care au nevoie oricand de o infuzie de capital pentru a se putea dezvolta si pentru a reusi sa isi asigure noi metode de obtinere a unui profit mai mare. Pe site-ul oficial Corsim Consulting puteti afla mai multe despre fondurile europene nerambursabile destinate IMM-urilor, cat si despre finantarea de pana la 80% prin cele doi noi programe destinate acestui tip de afaceri. Orice firma poate accesa fondurile, insa trebuie sa fie SRL sau SRL-D si sa aiba cel putin 2 ani calendaristici de la infiintare cand se completeaza planul de investitii.

Suma maxima primita e de 80.000 de lei in cadrul Programului Comert. Banii primiti pot fi 80% din valoarea proiectului pentru microintreprinderi, 70% pentru intreprinderile mici si 60% pentru interprinderile mari. Beneficiarul va completa cu restul de bani pana la 100% si va suporta TVA-ul. Banii se cheltuiesc in maximum 60 de zile si doar pe echipamente IT, cititoare cod bare, cantare, aparate de marcat electronice fiscale si alte tipuri de echipamente si servicii pe care le puteti descoperi pe site-ul oficial Corsim Consulting.

Prima consultanta este gratuita, se va stabili clar care sunt necesitatile IMM-ului si care sunt pasii cei mai simpli pentru accesarea fondurilor. Pentru mai multe detalii despre deschiderea unei afaceri sau accesarea de fonduri europene apelati cu incredere la echipa Corsim Consulting.

Accentul tau ii poate face pe altii sa nu aiba incredere in tine

Boaz Keysar si Shiri Lev-Ari, cercetatori la Universitatea din Chicago au inceput sa isi puna intrebari serioare despre cum anume judeca o persoana alta persoana in functie de accentul pe care-l are cel din fata ei. Rezultatele studiului au aratat clar ca toti cei care au un accent diferit de al nostru ii privim cu scepticism si nu prea avem incredere in ei, poate pentru ca sunt mincinosi.

Prima data, ca sa-si testeze teoria, au luat 45 de informatii pe care le-au inregistrat in trei moduri diferite: intr-un accent nativ, cu un accent „moale” (polonez, turc, austro-german), cu un accent puternic, greoi (italian, coreean, turc). Voluntarii au ascultat toate informatiile si le-au catalogat in functie de gradul de incredere acordata. Proprozitiile citite intr-un accent nativ erau mai de incredere decat cele citite intr-un accent greoi, dur. In alta faza a experimentului, participantii au fost informati gresit asupra faptului ca vor participa la un studiu mai special. El va determina dificultatea intelegerii unui vorbitor si determinarii gradului de incredere acordata lui. Inca o data, accentul nativ si cel „moale” au determinat gradul de incredere mai mare decat in cazul accentului puternic, dur, greoi. Motivul pentru care se intampla asa ceva are legatura cu fluenta cognitiva. Atunci cand discursul unui persoane este greu de urmarit si de inteles, accentul e nefamiliar, creierele noastre muncesc din greu pentru a procesa informatia.

Dar creierele nu prea sunt obisnuite cu procesarea greoaie asa ca incepem sa ne indoim de adevarul celor ce ni se infatiseaza. Din acelasi motiv ne amintim rapid propozitii care au rima, melodii, poezii, in vreme ce companiile care au nume scurte tind sa aiba mai mult succes. Asadar, neincrederea in vorbitorii cu accente ciudate, diferite de ale noastre tine de lejeritatea creierelor noastre.

Trucuri pentru o piele vesnic tanara

Femeile sunt dispuse sa faca orice sacrificiu in numele frumusetii. Intotdeauna vor cauta noi trucuri, pentru a avea un ten cat mai curat, o piele cat mai fina, pentru a scapa de riduri si pentru a arata mai tinere, mai frumoase, cu un aspect cat mai natural.

O piele sanatoasa este o piele hidradata. Pentru asta, doamnelor, trebuie sa beti multe lichide. Inainte de toate nu uitati sa va demachiati inainte sa mergeti la somn. Tenul nu trebuie sa ramana incarcat de machiaj peste noapte. Efectele negative ale acestui obicei, daca il aveti, se vor observa in timp. Asa ca, cel mai bine este sa va ingrijiti tenul cat mai riguros, sa aveti macar o crema de zi si una de noapte si neaparat un demachiant. Acestea sunt baza, ca sa zic asa. Mai apoi va puteti face voi diverse masti acasa, din produse naturale, asta si pentru a salva din timpul pe care l-ati pierde la saloanele de infrumusetare. Desigur, un rasfat din cand in cand, este bine venit, totul este mai simplu la salon, pentru ca exista o persoana cu o anumita pregatire care se va ocupa de tine. Insa, pentru acele zile, in care sunteti prea ocupate sa mergeti pana la salon, exista mastile facute in casa sau, va marturisesc un secret, masca cu colagen marin, 50 ml de pe www.cufarulnaturii.ro. Este o masca extrem de eficienta pentru ca, contine alga Spirulina Platensis. Nu cred ca exista cineva care sa nu fi auzit de efectele benefice ale acestei alge. Asa ca, daca observati ca tenul dumneavoastra are tendinte de ridare sau daca aveti deja ridurile formate, folositi cu incredere aceasta crema cu colagen marin si spirulina. O aplicati, pe un ten curat, bineinteles, apoi o lasati sa isi faca numarul de magie, circa 10-20 de minute. O veti indeparta mai apoi cu apa calduta si sunteti ca si noi.

Pielea devine mai neteda si mai elastica datorita acestei masti. Desigur, daca e sa o luam ca la carte, trebuie sa tinem cont si de alimentatia noastra, pentru a avea o piele frumoasa. Da, mastile, cremele sunt eficiente, insa o piele frumoasa are la baza o alimentatie sanatoasa. Pentru a nu va da de gol varsta includeti in dieta avocado, nuci, oua si peste gras.

Jocuri nevinovate care au dus la violente inexplicabile

O femeie moare pentru ca a fost un fan rau. Mandria fata de o echipa este un fenomen global. Fiecare echipa din lume are fanii inraiti care sunt in stare sa faca orice pentru a arata cat de mult tin la echipa lor favorita. Pentru o femeie, a fi un fan care nu prea ii arde de laude a fost fatal. Ca suporter al unei echipe de fotbal, femeia a fost nemultumita cand echipa a pierdut. La o petrecere s-a intalnit cu un alt fan care nu era chiar asa de nemultumit. Dupa o cearta zdravana, femeia a plecat de la petrecere. Imediat cel cu care se certase a urmarit-o si a inceput sa o loveasca. La un moment dat atacatorul a omorat-o cu sange rece pe femei doar pentru ca nu era o fana adevarata. Ranit cu o sulita in timpul orelor. In mai 1999, un profesor de sport din Anglia le arata studentilor cum sa arunce sulita. Profesorul s-a impiedicat si a venit cu ochiul in sulita, sub privirile copiilor speriati. A ajuns la spital, a intrat in operatie, desi era in coma. La o luna dupa incidentul provocat de incercarea sa de a le dovedi ca poate arunca sulita foarte bine profesorul a murit.

Despre procedura de divort in Romania

Despre procedura de divort in Romania Potrivit legislatiei in vigoare, casatoria se poate desface prin divort, in urmatoarele cazuri:

  • Divortul prin acord, pe care il cer ambii soti, cu respectarea conditiilor prevazute de lege (a trecut cel putin un an de la data incheierii casatoriei si nu exista copii minori rezultati din casatorie); 
  • Divortul este cerut de oricare dintre soti, atunci cand starea sa de sanatate face imposibila continuarea casatoriei;
  • Divortul din culpa exclusiva a unuia dintre soti, cerut de unul dintre soti. In acest caz insa, daca in urma probatoriului administrat, se constata culpa ambilor soti, instanta va dispune incetarea casatoriei prin divort, din culpa comuna a ambilor soti. Divortul consensual se poate cere la notarul sau la primaria: din localitatea ultimei locuinte comune; din localitatea unde s-a incheiat casatoria. 

Legalconsult.ro – avocat divort, informatii despre divort in Romania

Daca aveti nevoie de servicii de consultanta in ceea ce priveste procedura de divort in Romania, va invitam sa accesati Legalconsult.ro, site oficial avocat divort Alina Letia. Aici veti gasi informatiile de care aveti nevoie privind procedura de divort de urmat, conceperea cererii de divort, reprezentarea in procedura de divort in fata notarului, etc.

Daca sunteti in cautarea unui avocat specializat pe procedura de divort si cu experienta in gasirea celei mai simple cai pentru solutionarea unui divort, vizitati legalconsult.ro sau apelati 021 314 92 29 / 0722 511 303 pentru a intra in legatura directa cu unul dintre reprezentantii Legalconsult.ro. Adresa de email office@legalconsult.ro va sta, de asemenea, la dispozitie pentru a adresa intrebari, pentru informatii suplimentare, tarife, servicii de consultanta etc.

Marea eroare Backslash a Google

Pe 31 ianuarie 2009, intre 6.30 si 7.25 AM (PST) toate cautarile Google au returnat o eroare care spunea ca This site may harm your computer. Toti care au vrut sa intre pe propriile site-uri au fost intampinati de o eroare care le spune ca ele au fost atacate de programe periculoase. Toti userii au fost redirectionati catre StopBadware.org ca sa afle mai multe. Traficul mare pe respectivul site a dus la prabusirea lui, lasand userii si mai confuzi. Eroarea s-a dovedit a fi provocata de o simpla eroare de scriere.

Google marcheaza site-urile malitioase si le adauga la o baza de date, ferind userii de atacuri nedorite. Din greseala, cineva de la Google a adaugat simbolul backslash ca un site malitios. Toate website-urile cu backslash in URL erau automat marcate ca site-uri malitioase. Tot internetul a fost blocat in perioada amintita din cauza greselii de scriere. Rogers Communications Vs. Bell Aliant. Alta virgula pusa aiurea a cauzat o disputa uriasa intre gigantul din comunicatiile canadiene Rogers si Bell Aliant. Cu un pret final al erorii de 1 milion de dolari canadieni, disputa a fost cauzata de o simpla virgula dintr-o intelegere intre cele doua companii.

Bell a inteles ca a doua virgula din agreement insemna ca poate anula intelegerea in orice perioada doreste, de ambele parti, insa trebuia doar sa notifice compania cealalta cu un an in urma. Intelegerea dura astfel cinci ani, iar la final, trebuia sa existe notificare cu un an in urma. Cand Bell a incercat sa scape din intelegere inainte de cinci ani, s-a ajuns la judecata. Prima data expertii au dat castig de cauza companiei Bell, Dupa aceea, lingvistul platit de Rogers a sustinut versiunea lor. Asa ca Bell a pierdut lupta.