Cum alegem un ballroom nunta pe gustul nostru si al invitatilor?

In cea mai importanta zi din viata unui cuplu, ziua nuntii, totul trebuie sa mearga ceas, invitatii trebuie sa se simta cat mai bine si mirii trebuie sa traiasca din plin fiecare secunda din cea mai lunga zi petrecuta impreuna, ora de ora. Cel mai important aspect al organizarii nuntii tine de alegerea locatiei unde va avea loc petrecerea. Daca stiti exact ce cautati, asigurarea locului perfect pentru desfasurarea evenimentului e foloare la ureche.

Daca insa nu sunteti hotarati, atunci puteti sa va asteptati la piedici serioase in privinta organizarii pre-nunta. Ideal ar fi sa va indreptati atentia catre un ballroom nunta despre care ati mai auzit, poate ati fost acolo la o alta nunta, la un botez, si stiti deja ce fel se comporta chelnerii, cum e servirea, muzica, daca e sau nu e formatie si cam cat costa tacamul. E bine sa intrebati prieteni, sa cititi pe forumuri, sa vorbiti cu rude care au mai apelat la serviciile unui ballroom Bucuresti pe care il vizati. Imediat ce ati aflat cateva detalii despre el si v-ar conveni ce se petrece acolo, daca nu ati fost niciodata acolo nu va opriti doar la niste descrieri facute de prieteni si rude sau la niste vorbe aruncate doar de dragul patronului care a mai lasat si la pret si mergeti si vizitati personal locatia, puneti intrebari, vedeti meniul, degustati, ascultati formatia. E bine sa mergeti intr-un week-end si sa vedeti cum se misca intreaga echipa la un eveniment de amploare, ce program muzical are formatia sau DJ-ul oferit de ballroom-pentru ca multe au deja propriile formatii si propriul DJ.

Pe langa meniu si muzica, va trebui sa fiti atenti la sonorizare si lumina, la cat de mare e ringul de dans si cum se poate ajunge la el, daca e loc intre mese, daca sunt si locuri unde se mai poate iesi la aer intre dansuri sau intre felurile de mancare. De asemenea, e importanta parcarea privata cu paza si respectarea normelor de siguranta in caz de incendii sau de accidente nedorite, o evacuare rapida si fara probleme. La final, puteti intreba de pretul per total pentru inchiriere si meniu, plus servire si eventuale detalii despre bufet si deserturi.

Barcelona

Unul dintre cele mai atragatoare dintre toate orasele cu potential turistic din Europa, Barcelona reprezinta pentru mine un loc in care intotdeauna imi va face placere sa ma intorc, pentru ca am descoperit inca de cand am ajuns prima oara aici ca ma simt ca acasa, ca si cum ceva m-ar fi asteptat aici dintotdeauna. Orasul este un melanj perfect intre arta, arhitectura, cultura, istorie, viata de noapte si… sa nu mai vorbim de mancare… Nu cred ca o simpla vacanta de 5 sau 10 zile mi-ar putea fi vreodata de ajuns, sa stiu ca nu voi mai reveni niciodata in acest loc in care totul pare perfect. De aceea, sunt momente in care mi-as dori sa ma mut aici pentru totdeauna, sa ma bucur in fiecare zi de aerul special al Barcelonei.

Si sincer vorbind, m-am obisnuit cu viata de zi cu zi aici, pentru ca de doi ani am renuntat la vacanta la hotel si am cautat mereu apartamente sau case de inchiriat, in functie de perioada pe care imi doream sa o petrec. Hotelurile au darul de a te face mereu sa simti ca esti in vacanta, ca esti doar un musafir, in trecere, si ca totul se va termina repede. Insa o proprietate in inima orasului, intre locuitorii sai, iti da sansa de a simti din plin pulsul locului, viata cotidiana a Barcelonei, iti da sansa de a-i cunoaste oamenii, extrem de opsitalieri si de dornici de distractie alaturi de noi prieteni. Evident, pentru ca vacanta sa ramana totusi vacanta se poate opta pentru un apartament chiar langa plaja, fie in frumoasa Barcelonetta, fie in mai noul Vila Olimpica, doua cartiere ale Barcelonei in care viata se simte din plin. Pentru un pasionat de situri istorice, de muzee si arhitectura, exista Barrio Gotico, o zona in care trecutul orasului se imbina cu prezentul pentru a crea adevarate atractii turistice.

Pentru a gusta adevarata viata de noapte si distractiile din Barcelona, puteti alege cartiere precum Gracia, Sagrada Familia sau Eixample, cel mai central cartier barcelonez.

Ai grija de locuinta ta cu sisteme supraveghere moderne

Intr-o lume in care terorismul a devenit o amenintare mai reala decat niciodata si in care infractorii sunt la tot pasul si incearca sa exploateze orice scapare a noastra, protectia impotriva oricaror pericole si asigurarea locuintei si a bunurilor din ea este deosebit de importanta. Solutiile moderne de securizare a obiectivelor includ sisteme supraveghere cu performante exceptionale cu ajutorul carora orice poate monitoriza si interveni in caz de efractie sau de acte de vandalism.

Camerele de supraveghere montate in aceste sisteme supraveghere pot sa ofere informatii despre cei care intra sau ies din zona lor de actiune, pot fi identificati imediat faptasii unei efractii sau pot fi supravegheate miscarile celor care lucreaza in preajma zonei monitorizate video. In cazul unor spargeri sau atunci cand bona, de exemplu, nu isi face treaba, se poate vedea clar care au fost problemele, se poate alerta firma de securitate si se poate interveni prompt, constituindu-se si probe valide pentru procesele ce vor veni. Fiecare dintre camerele montate poate filma si in timpul noptii, avand senzori IR, au miscari ample ale obiectivului la 360 de grade pentru a putea „peria” toata zona supravegheata si detecta orice miscare cu ajutorul senzorilor special montati.

La nevoie, camerele pot face si fotografii, isi pot schimba focalizarea, pot ajusta luminozitatea in functie de conditiile din zonele supravegheate, redand astfel mult mai bine realitatea suprinsa. Rezolutiile sunt foarte mari, imaginile video captate pot fi stocate pe un sistem modern tip DVR, astfel ca pot fi revazute la nevoie fara a fi nevoie de alte echipamente. Sistemele de supraveghere se monteaza usor, se pot repara in serviceurile autorizate si pot sa functioneze fara probleme conectate la o sursa normala de energie. Daca va doriti ceva mai modern puteti alege camerele wireless, cu unghiuri mai bune de captare si mai simplu de monitorizat si miscat, insa trebuie sa fiti atenti sa le amplasati in asa fel incat sa nu existe puncte moarte intre capturile lor-toata zona trebuie sa fie acoperita si fiecare camera sa continue de unde a terminat cealalta.

Abstinenta

Abstinenta este e un subiect foarte controversat, cu toate ca nu ar trebui sa fie. Face parte din asa numitul razboi cultural care se deruleaza cu inversunare mai ales in SUA si Canada. De o parte a baricadei se afla elita intelectuala si academica, in marea ei majoritate seculara si ateista, si miscarea avortista, care iau in deradere abstinenta si promoveaza in locul ei indulgenta sexuala.

In acceptiunea lor copiii trebuie educati si initiati inca din copilarie in intretinerea de relatii de intimitate de la varsta cand ei singuri decid ca sunt gata, faraconstrangeri sau limite din partea societatii sau a parintilor. Ei promoveaza asa numitele drepturi sexuale pe care cauta sa le insereze in instrumente si documente oficiale internationale. Adolescentii sunt incurajati sa-si asertivizeze un drept la relatii de intimitate din momentul in care ei socotesc ca sunt gata, cu cine vor, cu cate persoane vor, cu persoane de sex opus sau de acelasi sex, ori simultan cu persoane de ambele sexe. Acest drept e inteles ca fiind unul absolut, astfel incat nimanui nu-i este permis sa se amestece in exercitarea lui, atata timp cat relatiile de intimitate sunt facute fara riscuri, cu precautiune si in siguranta.

Aceste notiuni sunt promovate in Uniunea Europeana prin rezolutiile despre care scriem mereu, in tarile occidentale prin asa numita educatie sexuala predata elevilor in scoli, si prin agentiile ONU la nivel international. Pentru cei care promoveaza aceste notiuni, drepturile parentale nu includ autoritatea parintilor de a-si educa copiii intr-o moralitate sexuala pe care ei si-o doresc pentru copiii lor.

Solutii de epilare definitiva potrivite pentru tine

Parul nedorit de pe corp a devenit o problema in zilele noastre, atat in cazul femeilor, cat si in cazul barbatilor, care, ofera un interes din ce in ce mai mare asupra aspectului fizic. De aceea, oamenii cauta cele mai bune solutii epilare pentru a-si indeparta parul permanent. Deoarece s-au saturat sa arunce bani pe proceduri care elimina parul pentru doar cateva zile, cei mai multi au inceput sa se indrepte catre metodele de epilare definitiva, ce au inceput sa-si faca aparitia in Romania acum cativa ani de zile.

Cresterea parului nedorit poate avea loc in orice parte a corpului, provocand jena si umilire, mai ales in cazul femeilor.

Care sunt acele solutii epilare care indeparteaza parul permanent?

Parul prezinta trei etape principale: crestere (faza anagena), de regresie (faza catagena) si repaus (faza telogena). De aceea, tratamentele de epilare definitiva trebuie sa se desfasoare in mai multe sedinte efectuate la un interval de 3-4 saptamani, astfel incat sa poata elimina parul situat in toate etapele de viata.

Cele mai eficiente solutii epilare definitiva se efectueaza doar la un institut de estetica medicala sau la un salon specializat, unde exista esteticieni profesionisti instruiti in procedurile respective. Daca doresti sa scapi permanent de parul inestetic de pe corp, cel mai bine ar fi sa apelezi la tratamentul de epilare definitiva cu IPL sau la electroliza.

Ce este electroliza?

Aceasta procedura se realizeaza prin aplicarea unei sonde ultra sensibile de metal care se introduce in foliculul pilos si prin care se transmite o cantitate mica de energie electrica, ce arde foliculul fara a afecta tesutul pielii. Desi electroliza poate fi deranjanta, dureroasa si ia mult timp, aceasta ofera rezultate pe un termen de cativa ani.

Ce este epilarea definitiva cu IPL?

Datorita tehnologiilor moderne, epilarea definitiva cu IPL a devenit mai putin dureroasa si mai eficienta. Dar ce include aceasta procedura? In primul rand, pacientul merge la un dermatolog pentru o consultare. Acest lucru este necesar pentru a evita posibilele reactii adverse. Medicul trebuie sa intrebe pacientul daca ia anumite medicamente, analizeaza tipul de piele si de par ale pacientului si ii interzice expunerea la soare inainte si imediat dupa tratamentul cu IPL. Apoi, pacientul va trebui sa-si faca o programare la o clinica de estetica medicala de renume si de incredere, in care sa activeze medici si esteticieni cu experienta, care sunt instruiti in folosirea laserului IPL. Procesul nu este dureros; laserul IPL emite impulsuri precise de lumina spre foliculii pilosi pentru a-i distruge, fara a deteriora pielea din jur. De obicei, sunt necesare 5- 6 sedinte pentru a opri cresterea parului cu 98%. Desi nu pot exista reactii adverse, procedura trebuie efectuata de catre o persoana instruita profesional sau de catre un medic certificat, in cadrul unei clinici de estetica medicala. Vezi aici: http://www.goskin.ro.

China

Chinezul pune accent mai mult pe aspectele generale, evitand pe cat posibili detalierea diverselor idei. In general, amana discutarea detaliilor pentru o intalnire ulterioara, de teama ca relatiile cu partenerii sa nu fie afectate. Fiind generalisti, cauta sa trateze lucrurile in ansamblu, si nu secvential.

Aceste lucru sta la baza unei importante valori traditionale, armonia. Ei considera ca orice conflict trebuie evitat si ca relatiile interpersonale armonioase sunt foarte importante. Un aspect ce poate afecta negativ negocierea, este comunicarea implicita. Chinezul transmite informatiile intr-un mod ambiguu si inexact, fapt ce poate duce la o colaborare fara succes. Una din caracteristicile culturii chineze este colectivismul. Chinezul va dori sa negocieze ca o echipa. Mai mult decat atat, in orice negociere se asteapta sa primeasca un mic dar in semn de recunostiinta. Pe langa asta, pune mare accent pe modul in care partenerul i se prezinta, asteptand din partea acestuia o carte de vizita.

Trimite ce ai nevoie oriunde in tara apeland la serviciile Sameday

Rapiditate si eficienta maxima in livrarea produselor sau coletelor, prin asta se identifica majoritatea firmelor de curierat. Fie ca au clienti persoane fizice sau juridice, firme sau companii multinationale, curierii trebuie sa gestioneze cat mai bine orice situatie apare si sa isi duca la bun sfarsit fiecare misiune primita pentru a satisface nevoile fiecarui om care asteapta un anumit pachet sau o scrisoare de la cineva drag.

Daca inca nu ati apelat niciodata la o firma de curierat, desi este putin probabil, trebuie sa stiti ca mai toate, la fel cum se intampla si in cazul sameday.ro, pun la dispozitia celor interesati servicii de calitate prin care se poate livra orice in maximum 48 de ore din momentul preluarii comenzii. Livrarea poate avea loc la nivel national in aceeasi zi sau a doua zi, se pot face livrari in regim de urgenta pentru anumite lucruri care nu mai suporta amanare. De asemenea, se pot trimite colete mari pana a doua zi in regim cargo, pretul fiind stabilit in functie de greutatea fiecarui pachet in parte. Pentru cine are nevoie ca un colet sau plic sa ajunga pana a doua zi dimineata se poate apela la livrarea in timpul noptii sau pana a doua zi la ora 7 a.m, ori 9 a.m., pentru curierat regional si expedieri preluate in ziua precedenta. Mai exista varianta primirii coletelor inainte de ora 12 a doua zi, la nivel national, firma de curierat asigurand un flux continuu al livrarilor.

Preturile per plic sau per colet sunt avantajoase, pot exista reduceri in functie de numarul de pachete trimise, iar livrarile se fac la adrese pe care destinatarii si le pot alege. La primirea comenzii se va primi un mesaj de notificare despre finalizarea livrarii pentru ca fiecare client sa stie atunci cand scrisoarea sau coletul a ajuns la destinatar.

In the mood for love


Calitate si siguranta cu Myieftin

In ziua de azi toata lumea cauta sa cumpere produse cat mai ieftine si de cea mai buna calitate. Din pacate pentru multi insa - calitatea costa si lumea se loveste des de acest impediment tinand seama de faptul ca veniturile nu sunt mereu direct proportionale cu nevoile sau cel putin in majoritatea cazurilor familiilor de romani. Totusi - unii norocosi - care stiu sa caute, pot gasi produse de calitate la preturi mici, indiferent ca vorbim de cosmetice, de accesorii vestimentare sau de imbracaminte, de incaltari de iarna, de vara ori de pelerine de ploaie sau hiane elegante de blana si multe altele. Iar acestia se numesc vanatorii de reduceri.

Cum se si spune de altfel - cine e destept - isi cumpara vara sanie si iarna face economii pentru vara. Cu alte cuvinte, am observat cu totii ca la finalul oricarui sezon, produsele vetsimentare care nu se cumpara, apar in magazine la reduceri enorme, chiar si pana la 70%, ceea ce inseamna ca poti sa iti cumperi un lucru de calitate cu bani putini. Pentru cei care nu au timp sau rabdare sa caute prin magazine sau sa astepte reducerile - exista site-ul http://www.myieftin.ro/ care ofera toate aceste avantaje. Site-ul are si o politica de confidentialitate foarte buna, adica

MyIeftin.ro recomanda tuturor parintilor si/sau tutorilor legali sa informeze si sa instruiasca minorii, intr-un mod adecvat si corect, cu privire la utilizarea responsabila si in siguranta a datelor personale, in momentul folosirii Internet-ului si a site-ului MyIeftin.ro. Scopul colectarii datelor este postarea continutului materialor utilizatorilor/vizitatorilor pe site-ul MyIeftin.ro, transmiterea si postarea mesajelor utilizatorilor/vizitatorilor pe site, pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului, introducerea comentariilor cu privire la fisierele adaugate de catre ceilalti membri pe site-ul MyIeftin.ro cat si cautarea si adaugarea de prieteni cu interese comune, transmiterea de mesaje altor membri inscrisi pe site.

Casatoria cu fantome

In unele parti din lume este permis sa te casatoresti cu cineva care a murit deja, dar si ca doi morti sa fie casatoriti. In China, un burlac care a murit din diverse cauze trebuie sa fie ingropat langa o femeie pentru a nu fi singur pe Lumea Cealalta. Vandalizarea mormintelor a fost observata pentru a pune la punct aceste practici ciudate.

Pretul pentru femei decedate deshumate este intre 16.000 si 20.000 yuan, adica vreo 3.300 de dolari americani. Motivele pentru care apare aceasta casatorie sunt multiple. Un obicei spune ca un frate trebuie sa se casatoreasca dupa fratele mai in varsta. Daca fratele mai mare moare, i se ofera o casatorie fantoma pentru a preveni bantuirea fratelui mai mic de catre fratele sau mai mare dupa mariajul normal. Rudele isi casatoresc mortii, asa ca in unele cazuri avem si casatorie si inmormantare in acelasi timp. Casatoria cu fantome e practicata si in sudul Sudanului, acolo unde, daca un barbat moare fara o pereche, unul dintre fratii sotiei se va marita cu mortul. Orice copil va rezulta din casatorie va insemna ca e al fratelui decedat. O practica similara era in Grecia Antica si se numea Epikleros.

In Japonia, traditia se trage din alte parti. Decedatii sunt casatoriti cu papusi care reprezinta spiritul miresei. Casatoria dureaza 30 de ani, dupa care se poate produce ruptura. Acest obicei bizar a aparut prin anii 1930, cand foarte multi tineri mureau fara a fi casatoriti din cauza razboiului din Manchuria. Un documentar televizat a facut ca aceste practici sa se transmita mai departe din generatie in generatie.

Colagenul, o proteina care ne ajuta sa fim frumosi si sanatosi

Zilnic introducem in organism o anumita cantitate de proteine pentru ca avem nevoie de ele, pentru ca sistemul digestiv trebuie sa poata sa prelucreze si acest tip de substante si pentru ca anumite organe au nevoie de proteine pentru a functiona asa cum trebuie. Insa si corpul nostru are o proteina pe care o secreta tot timpul, de cand ne nastem, colagenul. El face parte din tesuturile conjuctive, din tendoane, oase, cartilaje sau piele, asa ca e cam peste tot in organismul nostru.

Cartilajele sunt flexibile si rezistente tocmai datorita colagenului existent din abundenta in acestea, pielea e elastica si mai rezistenta tot din cauza lui, vasele de sange sunt mai rezistente la blocaje sau la circulatie intensa tot gratie lui. Atunci cand aportul de colagen din organism nu e suficient, putem apela la produse naturiste pe baza de colagen. Desi colagenul din produsele respective nu este la fel de mult precum cel din organism, cantitatea din fiecare pastila este suficienta sa reechilibreze totalul existent la nivelul fiecarui organ care profita de el.

Prin suplimentarea colagenului pielea este hidratata, ridurile nu mai sunt asa de vizibile, fibrele capilare sunt protejate gratie unui film protector, parul e fortificat, iar volumul sau e mai mare. La par si unghii, colagenul intareste structura lor si o fereste de atacurile factorilor externi daunatori, conferind o stralucire aparte si un aspect catifelat, placut. De obicei, in suplimentele alimentare gasim varianta vegetala de colagen, aceasta catifeland tenul si mentinand pielea in perfecta stare, se cicatrizeaza mai rapid, fara a se usca-de asemenea, pot fi ingrijite si genele si parul uscat sau fin, fara volum tot prin administrarea acestei proteine.

Daca nu se prefera pastilele naturiste se pot aplica creme sau geluri, sampoane, in cazul parului, urmand ca actiunea externa sa fie mai lenta decat cea interna, insa la fel de puternica si eficienta.

O disputa despre dezechilibrul chimic

Medicamentele care trateaza psihoza sunt cele mai bine vandute din America. Totusi, aceste medicamente nu trateaza si dezechilibrul chimic care provoaca aceste boli. Primele medicamente pentru bolile psihice erau pentru combaterea infectiilor. Cand s-a descoperit ca pot sa combata si bolile psihice, s-a observat ca pot sa altereze si chimia creierului. Medicamentele nu erau insa facute ca sa trateze chimia anormala din creier. Pe parcurs, acest dezechilibru nu a putut fi demonstrat. Medicamentele de acest fel functioneaza totusi cu o rata foarte mare, de peste 80% de cazuri tratate cu succes. Companiile farmaceutie altereaza si rezultatele testelor pentru a fi pe placul lor si a vinde medicamentele facute. Se fac teste pana cand se obtine rezultatul pe care companiile vor sa-l faca public. Si pastilele care nu sunt antidepresive aveau efecte la fel de bune asupra celor bolnavi. Cu toate astea, efectele sunt mai puternice la pastilele facute special pentru anumite tipuri de boli.

Cum sa alegi un fototapet si cat de eficient este?

Vreti sa aveti un design unic si deosebit pentru camera dvs. sau pentru cea a copilului? Puteti apela la fototapet24, magazin online cu cele mai interesante si mai variate tipuri de tapet cu fotografii. Un astfel de tapet este personal, se poate personaliza in orice maniera camera, preturile sunt mici, se poate aplica fara ajutor, cu adeziv, se poate inlocui usor, fara a strica peretele.

Modelele si imaginile care pot aparea pe un tapet de la fototapet24 sunt foarte variate, pot fi pentru copii sau pentru adulti, cu desene animate sau cu peisaje si orase, elemente din natura, detalii, flori. Cu putin noroc puteti gasi magazine online precum fototapet24 care pot sa imprime la cerere imaginile pe care le doriti si peisajele desprinse din universul in care dvs. va desfasurati activitatea. Fototapetul acopera si suprafetele drepte, nu numai peretii, este ideal pentru reconditionarea pieselor de mobilier sau a usilor, de exemplu, va fi mereu la moda, e facut din vinil, este rezistent si usor de intretinut, apa si umezeala nu ii strica structura. Exista posibilitatea sa acoperiti fie o zona de colt, fie jumatate de perete, iar decoratiunile interioare se pot transforma intr-o joaca daca se foloseste un fototapet de calitate. La alegerea fototapetului trebuie sa tineti cont de preferinte, de camera in care va fi pus si de utilizarea ei.

Avand in vedere ca tapetul de acest fel nu se schimba la doua zile sau dupa o luna e bine sa va ganditi ce alegeti pentru ca imaginea va fi mereu in ochii dvs. vreme indelungata. Pozele si ilustratiile alese trebuie sa fie atat de mari incat sa acopere tot peretele, trebuie sa masurati exact cat de mare e peretele cand comandati tapetul si sa fiti atent si cum arata suprafata peretului. Daca nu e perfect si mai sunt umflaturi sau locuri unde zidul e crapat e bine sa reparati tot inainte de a aplica tapetul pentru a nu arata urat dupa ce e lipit sau pentru a nu se strica in timp.

Kieron Williamson

In domeniul artei ne asteptam sa intalnim copii de geniu pentru ca deja am auzit povesti frumoase despre oameni ca Wolfgang Amadeus Mozart, care scria simfonii cand avea doar patru ani. Dar chiar si printre atatea personalitati uimitoare, succesul lui Kieron Williamson iese in fata si se impune fara drept de apel. In 2009, cand avea doar sapte ani, Kieron Williamson isi vindea deja picturile, tablourile pentru cel putin 900 de lire fiecare. In 2014, deja incepuse sa aiba expozitii si sa vand in cateva minute opere de 400.000 de lire, in vreme ce peste 10.000 de oameni ii urmareau newletterul. La doar 13 ani deja era multimilionar gratie picturilor sale, iar parintii i-au devenit angajati. Subiectul picturilor sale tine de rustic, de viata la tara, natura, peisaje, sezoane, tot ce e frumos in jurul nostru. Arata bine, sunt rafinate, sofisticate si bine conturate din penel, asa ca te-ai astepta sa gasesti astfel de picturi intr-o galerie de arta, dar n-ai banui ca le-a facut un pusti. Plus ca micutul stie foarte bine cum sa se ocupe si de marketing si cum sa atraga clienti care sa fie dispusi sa cumpere pe bani grei opere de arta valoroase facute de un copil. Mai nou, isi doreste sa cumpere ceva pamant, pe care sa creasca vaci, numai pentru a avea ce sa picteze. Alegerile sale tin doar de dorinta lui de a picta ceva ce-i place si atat.