Relaxeaza-te de Craciun cat de mult vrei cu un scaun de masaj

De sarbatori, relaxarea ar trebui sa fie principalul scop al celor care au avut un an plin de situatii peste situatii, sefi care nu se mai opreau din comandat analize si foarte multe ore suplimentare petrecute pe un scaun de birou. Cadourile nu ar trebui sa lipseasca nici ele si, cum se poarta astazi, ar trebui sa fie si utile, si frumoase, si interesante.

De nu stiti ce sa-i cumparati sotiei sau prietenei, sau poate chiar dvs., un cadou pe masura muncii depuse peste an, cel mai inspirat ar fi un scaun masaj de la komoder.ro, magazin online care se ocupa de comercializarea de scaune si fotolii de masaj si accesorii. Pe langa pretul foarte bun, cel mai bun pret de pe piata, un scaun masaj iRest de la komoder.ro este numai bun pentru o relaxare fenomenala si profesionista, chiar in camera dvs. favorita, fara sa fiti nevoit sa dati bani unui maseur de la un salon de fite. Masajul imita mainile iscusite ale maseurului, executand un masaj perfect in toate zonele organismului, chiar si la maini si picioare sau solduri. Reflexoterapia si senzorii speciali, precum si memorarea programelor presetate intr-o sesiune de masaj plaseaza scaun masaj iRest printre cele mai bune si mai utile de pe piata de profil. Spatele va fi masat cu niste tehnici complexe si usor de suportat, cele cinci tipuri de masaj general imbinandu-se perfect cu masajul prin presiune de aer si cel prin dubla tragere sau cel cu perne de aer pentru brate. O noutate in domeniu, masajul 3D oferit de scaun masaj iRest, idenfiticarea automata a pozitiei umerilor si ajustarea tipului de masaj in functie de cat de incordat sau de deplasati sunt umerii, dar si functia de incalzire confera scaunelor de masaj vandute de komoder.ro cele mai inalte calificative posibile.

De pe komoder.ro puteti comanda si scaune de masaj de la Inada, Humantouch, Panasonic sau Sanyo. Garantia oferita este de 2 sau 3 ani, transportul este gratuit, post-garantia este inclusa, la fel si manualul de utilizare in limba romana-instalarea e simpla si nu necesita prezenta unui specialist. Unele modele de scaun masaj de la komoder.ro au si telecomanda sau functii speciale pentru acupunctura. Comandati chiar acum un scaun de masaj si petreceti Craciunul relaxandu-va cat doriti alaturi de intreaga familie!

Cele mai ciudate rochii inventate vreodata

Creatorii de moda au multa imaginatie. Asta o stim. Dar unii parca au prea multa si e cam sarita dupa fix. De ce? In lumea modei exista creatii extravagante care se incadreaza in curente diferite ale tenditelor modei internationale. Unele depasesc orice asteptari si nu pot fi purtate la nici un fel de eveniment pentru ca, fie sunt ridicole, prostesti, fie sunt prea extravagante, prea iesite din comun. Cele mai sarite de pe fix idei vin din zona creatorilor de rochii, care trebuie sa se lupte cu gusturile doamnelor intr-o continua schimbare si cu nevoia crescuta a acestora de fuste cat mai diferite, unice, bune pentru diferite ocazii.

Incepem aventura printre rochiile desprinse parca din cartile de groaza sau din cele SF cu rochia… din par uman. Nu este o exagerare, rochia respectiva chiar exista si e facuta din par uman 100%, in intregime. Senzatia poate fi mai ciudata la prima atingere a corpului, insa pe masura ce timpul trece, corpul se obisnuieste cu parul care atarna fara probleme ca si cum ai avea o coama intinsa frumos de sus pana jos pe toata lungimea corpului tau perfect. De departe, cea mai iesita din comun rochie si cea mai ciudata posibil este rochia de carne devenita celebra dupa ce a fost purtata de Lady Gaga. Confectionata din bucati de carne unite intre ele probabil prin coasere, rochia a socat un mapamond intreg. Desi e o aparatie, rochia din carne e putin cam pretentioasa daca ne gandim ca ce temperaturi sunt in sala de concert sau pe catwalk, carnea riscand sa se altereze si sa miroasa a gratarel in toata sala… sau a mucegai. Pentru cine s-a visat ziarista, sa fie mereu printre ziare, creatorii de moda vin cu idei una si una. Rochia din ziare te ajuta sa fii mereu printre ziare la propriu, rochia fiind numai buna pentru un eveniment monden unde e musai sa iesi in evidenta. Trebuie sa ai grija insa ce fel de pagini pui pe tine si ce fel e confectionata rochia sa nu ajungi sa te scuipe lumea de la distanta si sa nu stii de ce… Eh, si daca tot suntem la hartie, de ce sa aruncam pe apa… toaletei hartia igienica, nu? Creatorii de moda au inventat si rochia din hartie igienica-evident, nefolosita. Nu e un concept SF, chiar s-a pus in practica la un eveniment BT couture collection, eveniment care a avut parte de o sponsorizare din partea unui brand-ati ghicit-de hartie igienica, cum era si firesc.

Revenind la rochiile nonconformiste si greu de facut, cu siguranta n-ati auziti si nici n-ati vazut rochia din baloane adevarate, din cauciuc, ideala pentru bal mascat sau petreceri tematice. Asortarea culorilor e importanta si accesorizarea tot cu articole din baloane pentru un efect de senzatie. Si pentru ca nu numai femeile pot si pe lista muzelor creatorilor de moda, si barbatii au inspirat un model mai aparte de rochie. Vorbim aici de rochia din… prezervative barbatesti, colorate sau albe, asezate in forma unei rochii si cu un efect vizual puternic si simbolic.

Rochia poate fi purtata foarte bine la un eveniment pentru prevenirea HIV, pentru prevenirea sarcinilor nedorite sau la fel de fel de actiuni unde in centru se afla foarte folositorul prezervativ barbatesc. In final, va mai spunem ca exista si rochia din banda adeziva, cu toate detaliile si corsetul, diadema, facute din banda adeziva colorata. La fel, nici acest model nu e doar un concept, a fost realizat in realitate de o artista care face obiecte si accesorii doar din banda adeziva…

La ProiecteTIP ai cele mai diverse proiecte de casa si cele mai ieftine

Mai mica sau mai mare, cu garaj sau fara, cu o curte incapatoare sau una mai micuta, ideala pentru ca patrupedul tau sa fuga de colo-colo cat e ziua de lunga, casa este perfecta pentru o batranete de poveste sau un concediu de neuitat. Ridicarea ei nu este asa de grea daca gasesti pe cineva care sa se priceapa foarte bine la proiecte de casa.

In realizarea proiectelor, cel mai important pas este alegerea unui arhitect care sa isi dea toata silinta si sa isi puna in joc toate cunostintele acumulate in facultate pentru a masura cu precizie si a include in proiecte de casa doar cele mai bune materiale si idei. Pe cei mai buni ii gasiti la ProiecteTIP, o firma de arhitectura unde puteti alege din peste 40 de tipuri de proiecte de casa, mai complicate sau mai simpliste, cu parter, mansarda, etaj, garaj, casute de vacanta, case unifamiliale, individuale, case unite, la calcan, case complete. In pagina fiecarui tip de locuinta exista imagini cu simularea grafica a rezultatului final, construit al proiectului prezentat, dar si planurile casei, reprezentarile grafice, cu masuratori, ale intregii case.

Preturile pentru toate materialele folosite la proiecte de casa si cele mai frecvente intrebari sunt afisate in sectiunile corespunzatoare, astfel incat clientii sa fie bine informati si sa stie toti pasii pe care trebuie sa ii faca ca sa-si vada visul cu ochii. Multe proiecte cuprind DTAC si PT (proiectul tehnic), sistemul constructiv este tip zidarie portanta, refacerea proiectului este permisa si este gratuita, in cazul unor arhitecti inscrisi in firma, acolo unde structura terenului si amplasarea casei depinde de mai multi factori independenti de clienti. Lucrarile executate au garantia experientei indelungate a arhitectilor care-si ofera serviciile, fiecare proiect este intocmit cu maxima seriozitate si in colaborare cu viitorul proprietar al casei, totul pentru ca rezultatul final sa fie unul apropiat de perfectiune si pe gustul familiei si clientului.

Ce ti se intampla cand nu mai rezisti in viata

Pierderea naivitatii naste o constiinta ironica, pe care n-o poti inabusi nici in preajma lui Dumnezeu. Te tavalesti intr-o isterie duioasa si spui tuturor ca vietuiesti... si ei te cred. Devenirea e agonie fara deznodamint, fiindca supremul nu-i o categorie a timpului. Deserturile sint parcurile lui Dumnezeu. Prin ele isi plimba oboseala de totdeauna si prin ele se vaicara chinuitele noastre avinturi. Singuratatea e punctul nostru comun cu El, dar si cu diavolul. Din vremuri de-nceput se-ntrec ei in a fi singuri — si noi venit-am tirziu, chiar prea tirziu, la un concurs fatal. Cind se vor retrage din arena, ramine-vom singuri in Singuratate, si pustiurile vor fi neincapatoare pentru un salt mortal. Vulgaritatea este o cale de purificare egala extazului — cu conditia sa fie suferinta.

Chinul in gunoi, in murdarie, teroarea-n mahala devin surse mistice — si esti mai aproape de cer cind te ineci cu groaza intr-o mocirla, decit privind nepasator icoana unei madone. Blestemul e un act religios; bunatatea, unul moral. (stim noi prea bine ca morala nu-i decit aspectul cetatenesc al inclinarii noastre spre Absolut!) Din fierberea duhorilor launtrice se ridica aburi avintati spre azur. De simti nevoia, arunca un scuipat spre astri, esti astfel mai aproape de maretia lor decit zarindu-i demn si cuviincios. O balega rasfringe cerul mai personal decit o apa cristalina. si ochii tulburi au pete de azur ce compromit monotonia albastra a inocentei. Ceea ce de obicei se numeste perfectiune constituie o priveliste de fadoare, chiar din lipsa chinului vulgaritatii. Imaginile de desavirsire propuse de muritori trezesc o impresie de neindestulare, de viata neimplinita si nereusita. ingerii au fost scosi din circulatie chiar din acest motiv: n-au cunoscut suferintele degradarii, voluptatile mistice ale putregaiului.

Imaginea ideala a desavirsirii trebuie schimbata, si morala trebuie sa-si insuseasca avantajele descompunerii pentru a nu ramine o constructie in vint. Morala cere purificare. Dar de ce? Ce anume sa inlaturam? Desigur, vulgaritatea. Ea nu poate fi insa indepartata decit traita pina la capat, pina in ultima umilire. Numai dupa ce ai epuizat toate posibilitatile ei de chin poti vorbi de purificare. Raul moare doar istovindu-si vitalitatea. De aceea, triumful moralei implica un exercitiu dureros in mocirla. inecul in ea e mai greu de sens decit o puritate de suprafata. Decadenta in sine n-are mai multa adincime decit inocenta? „Un om moral“ nu-si merita titlul decit in virtutea titlurilor compromitatoare din trecut. A cadea in ispita nu e a cadea in viata? Du-ne, Doamne, in ispita si ne mintuieste de cel bun! Rugaciunea de fiecare zi ar trebui sa fie o initiere la Rautate si „Tatal nostru“ sa sfisie valul ce-o acopera, pentru ca privind-o in fata, familiari pierzaniei, sa fim ispititi de cel Bun. Morala e pierduta de lipsa ei de mister.

Sa n-ascunda binele nici o taina? Decolorarea pasiunilor, indulcirea instinctelor si intreaga diluare a sufletului modern ne-au dezvatat de mingiierile furiei si ne-au slabit vitalitatea gindirii, din care emana arta de a blestema. Shakespeare si Vechiul Testament ne prezinta oameni fata de care sintem maimute infumurate sau domnisori discreti, ce nu stiu sa-si urle in spatiu durerile si bucuriile, sa provoace natura sau pe Dumnezeu. Iata unde au dus citeva secole de educatie si de prostie savanta! Pe vremuri muritorii strigau, astazi se plictisesc. Explozia cosmica a constiintei a fost inlocuita cu intimitatea. Rabda si crapa! este deviza pentru distinctia omului modern.

Distinctia — asta-i superstitia unui gen corupt. Dar incordarea spiritului cere un anumit nivel de barbarie, fara de care se molesesc arcurile gindirii, un vulcanism ce nu trebuie domolit decit in lasitati voite. O idee sa se rostogoleasca in avinturi de imn, cu o vraja de delir sau de fatalitate, asa cum se intimpla in incandescenta blestemelor — aceste limbi de foc ale spiritului.

Metode de preparare a ceaiului

Prepararea ceaiului nu mai este de multa vreme un secret pentru nimeni avand in vedere ca metodele atat de simple din prezent, ne pot incanta cu arome diferite - obtinute in modalitati diferite. Desigur ca cea mai utilizata metoda de preparare a ceaiului este cea prin infuzie, astfel ca se adauga apa fierbinte (atentie - nu clocotita!!!) peste un plic de ceai.

Pentru cei care au intrat insa mai mult in culisele ceaiurilor si doresc un mod mult mai elegant si mai rafinat de servire a acestei licori - adesea dumnezeiasca - cu siguranta metodele de preparare a ceaiului sunt mult mai complexe. O alta modalitate ar fi in acest sens cea prin fierbere, desi nu este atat de indicata iar unii oameni mai folosesc si fructe uscate ori deshidratate pe care le lasa in apa calduta sau chiar fierbinte. Insa care ceaiuri sunt sanatoase si care nu? Ce ceaiuri ne fac bine si ce ceaiuri ne fac mai mult rau? Raspunsul e pe cat se poate de simplu si cu siguranta - fara niciun ascunzis. Asta pentru ca ceaiurile in general fac foarte mult bine si iata cateva exemple:
  • ceaiul de menta ajuta la reglarea metabolismului, mai ales in cazurile cu scaune foarte usoare, 
  • ceaiul verde ajuta la detoxifierea organismului si la curatarea sangelui, alaturi de ceaiul negru, ambele fiind niste atuuri extraordinare in lupta cu kilogramele in plus, ceaiul de musetel ajuta persoanele cu inflamatii atat interne cat si externe, este foarte bun pentru arsuri. 
  • ceaiul de pelin este si el folosit pentru diverse afectiuni ale pielii si iritatii, alaturi de musetel 
  • si nu in ultimul rand ceaiurile din plante ori din legume, pot fi aliatele perfecte impotriva racelii. Iar aici avem cel mai puternic exemplu si anume ceaiul din ceapa cu coji cu tot, care alunga simptomele gripei si ale racelii in cel mai rapid mod cu putinta.

Din ei ma trag!

Se zice ca majoritatea copiilor incep prin a spune mama mai degraba decat tata. Este o sursa de incintari facile pentru mame si de generalizari grandioase pentru psihologi. Foneticienii insa ne explica faptul ca aparatul fonator al sugarului face M-urile mai usor de pronuntat decit T-urile. Eu nu mai stiu ce am zis prima data, insa sigur nici mama nu mai stie. Mama, saraca are o memorie atat de slaba incat nici macar nu stie daca am facut pojar sau daca am luat vreodata vreo injectie de amoxacilina. In mintea ei nu sunt alergica la nimic. Dar din ei ma trag. Oricat de mult as incerca sa opresc unele similitudini se pare ca nu reusesc. Aud de multe ori vorbe de genul: “esti ca tatal tau de orgolioasa” sau “ai timiditatea mamei tale”. Nu cred in aceste asemanari sau cel putin incerc sa ma sustrag lor. Asta pentru ca in continuare, cred cu tarie ca oamenii isi formeaza caracterul in functie de mediul in care traiesc. Dar in acelasi timp imi dau seama ca sunt tatal meu si tatal meu e - eu.

Comanda hrana pentru animale online si economisesti bani si timp

De cand omul a inceput sa domesticeasca animale si sa le transforme in cei mai buni prieteni, hrana pentru animale a devenit o prioritate pentru a le asigura o supravietuire cat mai indelungata. La inceput mancarea pentru animalul de companie era asemanatoare cu cea a omului obisnuit, dar s-a constatat ca multe dintre ele nu prea se impacau cu diferite mancaruri pe care oamenii le adorau, de altfel, asa ca s-a trecut, odata cu industrializarea, la producerea de hrana pentru animale adaptata pentru fiecare specie si organism, mai mare sau mai mic.

Asa animalele de companie aveau in fiecare portie o combinatie echilibrata de vitamine, minerale, carne, substante organice foarte bune pentru ochi, piele, blanita-care aveau-, sistemele digestiv sau circulator, osos. In prezent, cele mai bune combinatii intre aceste substante se gasesc in produsele comercializate de Animalul Fericit, printre putinele magazine online cu hrana pentru animale care au o oferta speciala pentru sase tipuri de animalute. Cainii se pot delecta cu niste mancarica uscata sau umeda, plina de fibre, carne, vitamine, omeg3, uleiuri foarte bune pentru digestie, legume, fructe, ba chiar au si meniuri speciale care combina cerealele cu legumele proaspete si cu carnita neprocesata, fara aditivi si coloranti. Pisicutele au hrana pentru animale special gandita pentru ele cu fel de fel de minerale, proteina din abundenta, substante selectionate pentru o blanita stralucitoare si catifelata, sau pentru niste oase puternice si flexibile pentru a rezista la orice impact, chiar peste, cartofi, legume pe care si oamenii le indragesc, cum ar fi mazarea, de exemplu. Pasarilele de companie au meniuri complete, seminte, batoane si biscuiti, cocktailuri, fructe deshidratate, in vreme ce pestii, animale mai sensibile, au o hrana speciala bogata in minerale, substante nutritive si usor digerabile.

Pentru reptile, Animalul Preferat are tot felul de meniuri, delicii si suplimente, iar pentru rozatoare are si batoane si biscuitei, fructe si legume deshidratate, suplimente si delicii si recompense. Toate produsele sunt originale, au preturi de multe ori reduse cu pana la 30-40%, ofertele sunt mereu semnalizate corespunzator iar promotiile abunda in aceasta perioada, asa ca nu trebuie sa le ratati.

Top 10 cele mai daunatoare bauturi

Cu siguranta si apa intra in acest top mai ales daca este apa nefiltrata, dar mult dupa pozitia 10. Consumam zilnic produse la care nici macar nu ne gandim ca ar putea sa ne dauneze si din pacate acestea nu numai ca ne afecteaza sanatatea insa ne scurteaza si viata. Toate bauturile sunt un pericol daca sunt consumate in exces insa exista cel putin zece de care ar trebui sa stim ca sa ne ferim de ele, si sa incercam cat mai mult sa nu le consumam.

Iata care sunt aceste bauturi:

Whiskey - este unul din cele mai nocive bauturi care ataca nu numai ficatul dar si mintea si intregul sistem imunitar - sa nu uitam ca este tinut timp indelungat sa se distileze, ceea ce il face si mai nociv.

Vodka - ne omoara in timp ficatul si mintea, poate ca nu o fi adevarata povestea cu neuronii care mor la fiecare betie, dar cu siguranta functionalitatea creierului se reduce.

coniacul - este destul de greu de indurat pentru intregul organism avand in vedere ca se face din amestecuri si zaharuri iar daca ne gandim mai bine in timp ne omoara constiinta de tot

tequila - e perfecta pentru aceasta lista, alaturi de JagerMeister avand in vedere ca produce coma numai dupa cateva paharute sau cel putin induce starea de somn instant

berea - nu numai ca face burta insa in timp afecteaza sistemul digestiv avand in vedere ca berea este foarte nutritiva

sampania - cu bule sau fara bule, extrem de scumpa sau nu, face mai mult rau decat ar face sifonul desi de multe ori gustul lor nu difera.

bauturile light in special vinurile slab alcoolizate

cocktailurile - avand in vedere ca nu este deloc palcut sa consumi amestecaturi pentru stomac cat si pentru ficat, ele fiind greu de digerat, oricat de light ar fi

bauturile energizante - oricat de mult am spune ca ne energizeaza, de fapt nu este deloc asa, avand in vedere ca in timp ne omoara cu zilele. Ne afecteaza foarte mult ficatul pe termen lung cat si psihicul

sucurile cu acid - nu numai ca va provoaca starea de prea plin in stomac insa daca doriti sa ajungeti la cateva kilograme extra in scurt timp atunci le puteti consuma destul de mult si puteti sa le aveti finalmente