Epilare definitiva SPL

Odata cu varsta creste si aparitia tehnologiilor si asta este un bine pentru populatie. In ultimii ani oamenii au inventat masinarii foarte multe ce inlocuiesc multe metode de lucru, cum ar fi epilatul. Epilatul a evoluat foarte mult deoarece metodele vechi si clasice cum ar fi aparatele de ras,epilatoarele,cremele de epilare sau benzile cu ceara au fost inlocuite cu epilarile definitive. Multe femei aleg sa se epileaze definitiv deoarece pretul este mult mai avantajos si este si mai sigur. Riscurile de arsuri sau iritatii sunt indepartate la epilarea definitiva.


Epilarea definitiva este de doua feluri:
1. Epilare definitiva SPL (square pulse light)
2. Epilarea definitiva cu lumina intensa pulsata (IPL)
Epilarea definitiva SPL este constituita din 5 impulsuri energetice constante si consecutive. Aparatul care se ocupa cu epilarea este creat in FRANTA si indeplineste toate standardele si detinte Certificat de Siguranta European. Prin acest tratament de epilare definitiva se distrug radacinile in proportie de 90-95 % la femei si 70-75% la barbati.


Rezultatele se pot remarca inca dupa prima sedinta. Rezultatele depind in special de:
- Grosimea firului de par si culoarea acestuia
- Culoarea Pielii
- Intensitatea luminii setate din aparat
- Adangimea radacinei.
O sedinta de epilare definitiva costa de 3 ori mai putin decat te-ar costa o sedinta de epilare clasica. Multe femei aleg din orasele aflate in zona Constantei sau inclusiv Constanta aleg epilare definitiva Constanta deoarece preturile sunt mult mai bune. Odata cu venirea verii femeile merg la mare si trec prin Constanta pentru a se epila.